AKTUELNO

Raskrinkani!

Maja Marinković je bila gost u današnjoj emisiji "Amnezija". Ova zadrugarka je tvrdila da je pre nekoliko dana doživela preporod, kada je konačno presekla sa Janjušem i da joj se dopada Milan Janković Čorba, ali da želi da ide polako sa njim. Maja je ovih dana tvrdila da ranije nije flertovala sa Čorbom, kao i da je njihovo spajanje spontano preraslo iz prijateljstva u flert.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Maje, u emisiji je gostovao i Čorba. On je rekao da želi da Maja bude njegova devojka, kao i da će se boriti da bude sa njom. Čorba je pričao i o svom odnosu sa Janjušem. Ovaj zadrugar je istakao da nije prekršio nikakav "ulični kodeks" kada je krenuo da flertuje sa bivšom devojkom svog druga, jer je to krenuo da radi nakon sukoba koji su oni imali na proslavi Nove godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ovo nije istina. Pre mesec dana se dogodila jedna žurka, kada je zbližavanje Maje i Čorbe krenulo. Maja je tada još uvek bila u odnosu sa Janjušem, a on je upravo sa te žurke otišao jer je Maja krenula da ga spopada. Međutim, kada je Janjuš pobegao. Čorba se tada odmah približio Maji i prisno zaigrao sa njom.

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.