AKTUELNO

Sve je pojasnila!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji, postavljeno je za Zerinu Hećo: "Kako se osećaš posle onoga što je Vladimir rekao da si mu bila zabava?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam zaljbljena u njega, ali ću reći sve! Od strata kada sam provaliloa šta radi, ja sam i komentarisala i te njegove dogovore sa Minom, ja sam pristala na to i to je takmičenje među nama. On nije mogao da podnese da ja sve bodujem, ali znam da mu nije bilo pravo. Da sam bila zaljbljena, ja se ne bih isključila, ali kada je on to video počeo je ponovo! Ne mogu da kažem da mi grljenje nije prijalo, ali ne mogu da kažem da nisam povređena, to sam sve radila da bih nekome spolja vratila za nešto. Ja sam plakala sinoć, a razloh je jer ja nisam želela da dođe do ovoga. Vladimir je skovao plan još na početku, hteo je da se nadmudrujemo, a ja to mogu. tada sam ja videla priliku da nekome nešto vratim, jer napolju nešto nisam završila. Ja sam rekla da neću ovde ulaziti u veze,a on je hteo to da opovrgne, a moje plakanje nije razlog ljubev i zaljubljenost prema Vladimiru. Ja sam njemu rekla kako mi nikada nežemo biti zajedno, i on to zna,a on ima to zlo u sebi i ja njega nikada ne bih ponizila kao on mene - rekla je Zerina.
On je bio inicijator poljupca, ali ja njemu ništa više ne verujem. On ovde nije došao da neđe devojku, već samo da igra igru. Ja samo njemu dajem dodo znanja da ne može da se takmiči sa ženama, neka se takmiči sa muškarcima! On ponižava žena, ali možda je razlog jer je povređen i njemu je ovde sve kalkulacija - dodala je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga