AKTUELNO

Skandal na imanju!

Nakon što su zadrugari su imali priliku da vide i razgovor Jovane Ljubisavljević i Milana Jankovića Čorbe, u kom je misica priznala da joj u porodici ne cvetaju ruže, kao i da ju je dečko Luka prevario, prokomentarisali to što je ona pokušala da sakrije istinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam šokirana da si ti juče rekla da mu nikada nisi rekla da te je Luka prevario, a Monika koliko vidimo nije ni bila tu, a rekla je da je bila tu sve vreme! Ovo sada liči na poljubac, ne znam, ali tako izgleda - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta traže u mrtvom uglu, ako ćeš da šapućeš, onda šapućeš i na krevetu, šta rade ovo u deset sekundi, šta tražite u mrtvom uglu? - poručio je Đedović.
Ovo je isto kao Maja i Janjuš, garderober, isti zvuk, kleli su se da se ništa nije desilo, da bi posle isplivalo sve na videlo! - rekla je Ermina.
Da Jovana voli Luku i da joj je bilo idealno, ona ne bi dozvolila da se zaljubi u Tomovića. Ona je upravo rekla da ju je prevario tri puta, šta je htela to je i dobila. Čekala je sve vreme da vidi da li je ona jedina, pa kada je videla da nije, ona se zaljubila u njega, kao niko u kući! Ova veza bi bila ostvarena da on njoj nekoj ne dobaci... 100% bi ona bila sa Tomovićem, ali je on napravio greške - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi se da ona otvara put da bude sa Tomovićem, kada su bila pitanja, ona je rekla da nije pričala o Luki, meni se ovde čini da otvara put ka Tomoviću i pravi mu ljubomorne scene sa Čorbom, zato i ide sa njim u mrtvi ugao. Čuju se zvukovi poljupca. Ona to sigurno radi sa čorbom, da bi terala inat - prokomentarisala je MIljana.
Napala je Tomovića, jer joj je rekao neku lepu reč, a sada ćuti i ne progovara!
Loše sam, nije mi dobro, kako ne kapirate da ne znam šta radim! - pravdala se misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga