AKTUELNO

Počelo je burno!

Večerašnja emisija "Pitanja gledalaca" otpočela je pitanjem za Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, koji su ukratko pojasnili njihovu trenutnu situaciju. Na red su došli zadrugari, kako bi prokomentarisali trenutnu temu.

Trebalo bi sportisti da obrate pažnju na njih zbog visokih skokova, njima je ljubav u novčaniku! Suština je ovde da Miljana ima potrebu da joj Zola na bolestan način dokazuje ljubav. Ona kada je saznala za prepiske, zašto je imala s*ks sa njim? Sada je videla njegove mane, a kada joj nešto ide u prilog onda joj je dobar. Ja ne znam da li vi još uvek mislite da vas neko gleda kao normalne? Oni imaju perspektivu jedino ako on ode u Australiju, ja mislim da je on fer i da je nije udario - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sama sebe udarila šoljom u glavu i nije me sramota da pokazujem masnice, ona je mene udarala. Ja sam spreman za to dete i kanale da kopam, ona je jedini problem - dodao je Zola.
On je neki oblik budale koja nije istražena - dodao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni nisu normalni, a Zola je bolestan i retardiran jer pravi dete ovakvoj osobi! Ona sve iznese i bijete se, a onda skrkate dete, vi ste ljudi koji nisu sposobni za bilo šta da rade! Ja ne znam od čega vi planirate da izdržavate dete? - rekao je Đedović.
Kada smo saznali da mi kasni petnaest dana, on je bežao. On je mene danas vukao za ruke, ja sam plakala i rekal kako mi nije dobro i da neću ad se svađam, ali on je nastavio. Ja sam rekla da želim da ostanem do kraja, a kad sam rekla da ću da rodim on je rekao da neću! - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga