AKTUELNO

Budući roditelji su stavili tačku na sve špekulacije.

Nakon gostovanja Anđela Rankovića, domaćin emisije "Radio Amnezija" Bora Santana, najavio je svog narednog gosta Lazara Čolića Zolu, kako bi sa njim porazgovarao o detaljima koje su on i Miljana Kulić javno izneli. Naime, oni su istakli kako će zadržati bebu, a on je sa njim želeo da prokomentariše sve što se desilo u danima unazad.

Pre nego što je Zola došao, Bora je ispričao anegdnotu o svom takmičenju u školi, kada je odneo pobedu na priredbi i to upravo pesmom pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom su Miljana i Zola došli zajedno u emisiju, pa su zajedno prokomentarisali celu situaciju.

Odluku smo doneli za pet minuta - rekla je Miljana.
Ja sam mislio da se sprda kada je otišla da kaže sve to. Mi smo rešili da sve što je u našoj moći odradimo i proverimo sve maksimalno. Koliko god da košta mi ćemo dati, i želimo da ona zadrži tu trudnoću. Hoću da se ona posavetuje sa svim ljudima, jer ovde pričamo sa raznim ljudima, ali ovde niko nije doktor, i treba da porazgovaramo sa onim sa kim treba - objasnio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da niko ne treba da daje svoj sud zarad rijalitija. Kakva Sandra, meni su ovde okej teta Nadica i Ivana Šašić, i to je to - rekla je Kulićeva.
Zola, da li si ti sada spokojan, da li te to podstaklo na sve što ste rešili? - pitao je Bora.
Ja sam trudnoću shvatio da je to dar od Boga i da će nas ovo izvesti na pravi put. Ovo će nas ojačati i izvesti na pravi put. Njen sin će živeti sa nama, faktički sam dao njoj zeleno svetlo, da ona reši kako želi. Ja sam rekao da neću da je sprečavam, ucenjujem i ostalo. Ona je mogla da uradi šta želi, ja bih ostao sa njom, jer znamo da je trudnoća rizična. Na kraju da kažem, ona je donela pravu odluku. Rekao sam, i opet ponavljam, ja bih bio taj koji će snositi sve troškove, neka mi se odbije od honorara - objasnio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo želim da kažem da bih volela da oni budu u dobrim odnosima, to bi mi bilo najdraže, da sednemo, da popijemo kafu i to - rekla je Miljana.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi. 

Autor: D.B.

#Zadruga