AKTUELNO

Pitanje za pitanjem.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", postavljeno je za Kristijana Golubović. On je trebalo da prokomentariše trenutnu situaciju Miljane i Zole.

Foto: TV Pink Printscreen

On je postao doktor otkad mu je Đedović nešto prebacio, njemu je što do deteta a ne znam da li je on ovo namenski uradio. Te stvari koje ona priča to je jedan lak pregled i to smo radili moja žena i ja, a ja imam i dvoje dece i imali smo stresove. Dete je od Boga, a ovde vidimo pripremu za abortus i njega koji je očajnik koji neće da još jedno dete baci u kanalizaciju. Ne znam da li je on sa njom zbog para, a onda ne može ništa da radi sem rijalitija, a on je lezilebović. Ona je radila po kafićima, a puši skupe cigarete a pušila je nešto drugo, Miljana plus on jednako dete siroče, a Marija će da dobije novu prikolicu. Niti je on doktor niti je ona spremna za ovo, ali i ono dete - rekao je Kristijan.
Ovo je sve glupost, Miljana ovde bira da sedi na dve stolice! Ona se plaši Marije i priprema se za abortus, ja sam majka i imam dete a on želi to dete a strah ih je od osde javnosti,a mislim da laže za ovo! - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi niste lekari i ne znate ništa! da neko meni nešto priča, svi su ovde vodili računa o meni i moja majka i produkcija,a tokom trudnoće nikada nisam pila lekove i aj neću nikome da se pravdam - vikala je Miljana.
Oni se očigledno vole i zato su napravili ovo dete - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga