AKTUELNO

Pitanje za pitanjem!

Naredno pitanje u večerašnjoj "Mićinoj igri istine", bilo je za Anu Bulatović:"Zašto si rekla za Draganu da je ljubavnica?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je za mene rekla, nisam ja za nju! Posvađale smo se jer sam je pitala da prenese kod Danijela, gde ima mesta, a ona mi je rekla kako ide za dve nedelje i da joj uzmemo sve i tada je počela da me vređa kako sam ja ljubavnica, ali to je njen obraz! - rekla je Ana.
Mina, iz spoljnog sveta kada si gledala ovo, da li su stvari iste napolju kao i ovde? I šta se to desilo, pa si sa Filipom izgladila odnose? - glasilo je pitanje.
Ne slažu se sve, ali teme koje su se otvorile tek sad traju već tri meseca. Ja jesam dobra sa Jovanom, ali se ona izgleda od kako je sa Stefanom i mislim da je spas što je to uradila i napravila je greške što se tiče Luke, a i zadrugari se slažu sa gledaocima. Paulu vole i ne vole, ali je jako bitna i vodi ovaj rijaliti. Milica i Bora, ona je dvolična i pljuje sve ljzude, a nema ni napolju za nju nekih lepih reči. Što se tiče Filipa, on je meni drag i nije sve kako izgleda, ali ne mogu da mu zaboravim neke stvari, ali nije on loš i mislim da možemo da budemo jako dobri prijatelji, ali mesta za ljubav nema! Videla sam da se iskreno pokajao, i svaki dan me je spominjao i zato pričamo i zato ga grlim - rekla je Mina.
Šta misliš o ovim pričama za Danijela, istina ili laž? - glasilo je pitanje za Erminu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zloćko mi je rekao kako je Danijel biseksualac, i da je nenormalan i lud! Ali Danijel je teška budaletina, i moje oči to videle nisu - rekla je Ermina.
On je meni nedefinisam, u sobi lepo priča a za stolom je iritantan! - rekao je Brendon.
Monika, šta misliš o Jovani misici? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo mi je glupo jer nje nema! Iskreno ću reći, da znam i da sam svesna da one mene očima ne može da gleda i svi su bili u pravu, ali ja sam nju gotivila - rekla je Monika.
Nadice, ko ti je draži sanja ili Matora i zbog čega? - glasilo je pitanje.
Matoru jako volim, a Sanju obožavam! Kad je Matoroj bilo teško, ja sam joj se prikačila A Sanji nisam prilazila, a Sanja je sa Kijom mnogo bolja! Smatrala sam da joj trebam, jer ej povređena, i uvek sam je podržavala i gurala i sad kada je Sanja ispala,a oni su prijatelji, ja sam prišla Sanji kako bi je malo podigla - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga