AKTUELNO

Haos između bivšeg para.

U toku je "Pretres nedelje sa Milanom" a naredna tema koja se komentariše, vezana je za odnos Bore Santane i Milice Kemez. Naime, pomenuta je situacija u kojoj je Milica pljunula Boru, a nekolicina zadrugara se javila za svoj komentar. Na redu je bio i Kristijan Golubović koji je objasnio situaciju između ovo dvoje zadrugara.

Ona njega obožava, on je od svitanja do sumraka. Takav je i u svađama i u druženju i ostalo. On gine za nju kada je drugi napadaju, a kada s eoni posvađaju, on joj kaže ono što pas s maslom ne bi pojeo. Nju bruine priča za sestru i još jedna situacija sa još jednom devojkom - rekao je Kristijan.
Mi izađemo napolje, on zove paparace, kao da se pokaže da smo u ljubavi. Ja sam sve videla na portalima, neki naslovi za decu i ostalo, hteo je medijske pažnje i ostalo. Ali ne mora da leči komplekse na meni - dodala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam čuo za jednu jako intrigantnu priču, a to je da on ima problem sa potencijom kada je u pitanju ona - dodao je Golubović.
Ma to sam ja pričao da je uvredim - objasnio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bi me čudilo da saznam još nešto. Ovo je poslednjih Borinih pet minuta, zbog njega sam sputila kriterijume i gotovo je - nastavila je Kemezova.
Ja sam ti najlepši momak sa kim si bila, šaltao sam ti slike - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je mrtav, sve sam gumicom obrisala. Zaklinjem se - bila je izričita Kemezova.
Ništa ne može da me iznenadi više - rekao je Bora.

Detaljnije  nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi. 

Autor: D.B.

#Zadruga