AKTUELNO

Haos ne prestaje!

U toku je emisija "Narod pita", a onda se uključio gledalac Miroslav.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče. Imamo problem u kući, žena i ja smo u braku 25 godina i imamo različito mišljenje o ovom slučaju. Pod broj jedan zamoliću goste da se ne mešaju u razgovor. Ne poštuju nikoga. Maja kaže ja poštujem oca, a Janjuš kaže da poštuje ćerku, niste ih poštovali 10 meseci, nemojte ni sad. Što se tiče Maje ona je mnogo lepa devojka, ni jedan dečko je neće oženiti posle ovoga što je uradila. Muškarci su drugačiji, jel ona stvarno misli da bi njoj Janjuš ikada oprostio Čorbu? Ni jedan muškarac to neće oprostiti. Ona nije oprostila poljubac sa Aleksandrom, a hoće oproštaj za ono što je radila sa Čorbom - pričao je gledalac koji se uključio.
On je rekao da prašta. Jel nećeš nikada oprostiti? - pitao je Milan Miloešvić.
Ja sam završio. Ne interesuje me. neću da se vraćam na tu temu. Završena je priča. Ne interesuje me. Može da se priča šta je bilo, što se tiče veze to se neće ponoviti - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi materijalista, non stop si pričala zadnja tri, četri dana, Lepa si pokazala sa haljinom da bi izašla u spavaćici. Lako je biti "ja nisam materijalista" kad imaš sve. Što nisi izašla u spavaćici? - pitoa je gledalac.
Ja nisam rekla da sam j auvek u životu imala sve, rekla sam da mi je omogućio dosta toga u životu. Dosta toga sam i ja sama sebi omogućila. Volim da sam uvek doterana i sređena - pravdala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sma da sam loše odreagovala. Imam momentar kada prebacim. Stigla mi je mala haljina, nisam trebala tako da odreagujem - rekla je Maja.
A da tata nije polsao? - pitao je on.
Onda bih izašla u kupaćem kostimu. Imala sam probleme da nosim kupaće kostime koje mi je tata kupovao. Sigurna sam da bi onda svi bili iznenađeni - nastavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Koji je vaš sud kiji je kontra od mišljenja vašeg supruga? - pitao je voditelj.
Majo, prelepa si. Boginja si lepote. Neću da te vidim da plačeš. Janjuš je bio moj favorit. Majo, jesi ti malo preterala. Ne kažem da je tvoje ponašanje bilo lepo. Ne kažem da je maja u pravu. Da li si svesna kako izgledaš? Ti si iskrena. Janjuš tebe voli. Njegova je nemoć večeras. Ti njega voliš i on tebe, to se vidid, ne može ljubav da prestane za pet dana. Janjuš sad imam pitanje za tebe. Bio si moj favorit. Bio je duhovit, a taj čovek je nestao - rekla je gledateljka.
To je moja greška, ne krivim nikoga - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoguće da 90% kaže da ste sve radili na kvarno - nastvila je gledateljka koja se uljučila u emisiju.
I tim zadrugarima koji me budi uzimali u usta. Zabole me glava zbog tih situacija - pobesneo je Janjuš.
Evo malo mu fali da počne da psuje. Svi su rekli da on radi stvari na kvarno, ljudi su videli. Ti si najgori, jer si folirant - ubacila se Maja.
Ne znaima me, ne znam ni što se neviram - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Odvratan si, ne znam kako sam mogla da budme sa tobom. ponižavaš me. ako je mogao drugima da uradi, što ne bi mogao meni. Napravila sam da svako ože da mi kaže kakva sam. Bolje da sam ostala sama posle prekida sa Čorobom. Ja kad pravim scene i štipam onda sam najgora - nastavila je Marinkovićeva.
Vidi se da ti nju voliš - rekla je gledateljka.
Koga volim? Taj doktorat sam odradio. Više ne može to da pođe za rukom. Nekada voleo, više ne volim - dodao je Janjuš.
Kako nekada? Pet dana? Onda si filirant - ubacila se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da ćeš joj pomoći da pobedi taj deo koji je loš - rekao je voditelj.
Kraj svih krajeva. Nikada sa njom neću više biti. Ne interesuje me - pričao je Janjuš.
Takva velika ljubav - tnastavila je gledateljka, lai ju je prekinuo Janjuš.
Kakva velika ljubav, to je opsesija. Znate li vi šta je ljubav? - odbrusio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga