AKTUELNO

"Teško mi je da prihvatim da se ugasio jedan tako bogat i plodonosan život" - naglasila je proslavljena glumica.

Glumac Ivan Bekjarev sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Njega su na večni počinak ispratili članovi porodice, prijatelji i brojne kolege među kojima je bila i Svetlana Bojković, čuvena Emilija Popadić iz "Boljeg života", gde je svojevremeno zajedno igrala s Bekjarevim, koji je tumačio ulogu Stevice Kurčubića.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Svetlana je pred Ivanovom večnom kućom održala potresni govor, zbog kog niko od prisutnih nije uspeo da sakrije suze.

Ivan... Čovek nesalomive životne energije, otvorenog uma, radoznao, posvećen pozivu, vredan, radoznao, svetski putnik... Hedonista u najboljem smislu te reči. Prijatelj u koga se uvek možeš pouzdati. Sjajan glumac, divan partner, voljen od svojih studenata, voljen od prijatelja koje je uživao da pogosti u svom domu zajedno sa svojom Mikicom. Teško mi je da prihvatim da se ugasio jedan tako bogat i plodonosan život. Sve ono lepo čime nas je Ivan napajao sada se seli u naše uspomene i sećanja. Iako Ivanovo obimno delo ostaje zabeleženo u bezbroj snimaka, bolan je ovaj trenutak rastanka i ispraćaja. U ovom teškom i ružnom vremenu ostajemo bez još jedne svetlosti koju je isijavao naš Ivan... - s knedlom u grlu govorila je Svetlana.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

- Dragi moj druže, ostaješ zauvek u našim srcima. Neka ti je večni mir i slava - reči su kojima se zauvek oprostila od voljenog prijatelja i kolege.

Podsećanja radi, Ivan Bekjarev preminuo je u ponedeljak 16. novembra u 74. godini od posledica koronavirusa.

Autor: pink.rs

#Ivan Bekjarev