AKTUELNO

Bosiljčić je otkrio na čemu radi ovih dana.

Gost u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" bio je glumac Ivan Bosiljčić. Ivan je najpre govorio o tome kako provodi dane sa porodicom usled pandemije koronavirusa.

Svi smo dobro. Ova situacija nije ni za koga jednostavna, ali to je život. Ne treba pristajati na tu tezu da je fatalno. Sve može da se premosti i da prođe, Jelena je snimila nekoliko pesama, snimila je spot. Ja sam napravio novu predstavu. Tako je i bilo, kada sam izašao pred publiku, mnogo više znače ovi susreti, nego oni pre. Po povratku iz Rusije sam uzeo odmor, ništa nisam snimao ovde, ovo se poklopilo sa mojim planovima, ovaj period je trebao ovako da izgleda, da budem suprug i tata. To mi je najomiljenija uloga od svih - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Glumac je otkrio i detalje vezane za njegov novi projekat, pa se osvrnuo i na prethodni susret sa publikom 28. oktobra ove godine.

Ovo je borben, vatren, energičan program, moramo da se nosimo sa životom prsa u prsa. 28. oktobra smo se okrepili od ovog susreta. Jedva čekam 11. da se ponovo sretnemo. Pozorišta i ustanova kulture, najbezbednija su mesta u gradu, ljudi nisu aktivni, na sceni je sve bezbedno. Jedva čekam susret sa publikom, dugo nisam bio tu. Meni je potrebno da se vidim sa ljudima - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan je otkrio i na čemu ovih dana radi njegova supruga, pevačica Jelena Tomašević.

Sprema se božanstvena saradnja sa Majom Sar, njih dve se obožavaju. Uskoro će ići u Skoplje, da napravi jednu pesmu sa Darkom Dimitrovim - rekao je Ivan.

Autor: S.M.

#Ivan Bosiljčić