AKTUELNO

Vredno radi posle "Zadruge"

Filip Đukić, šestoplasirani takmičar "Zadruge 3", po izlasku iz Bele kuće naišao je na novi talas uspeha. Iako se njegova veza sa Ivom Grgurić, pobednicom "Zadruge 3", okončala nešto posle Nove godine, ovo dvoje bivših zadrugara ostali su u prijateljskom odnosu, a trenutno sa Stefanom Miloševićem Pandom zajedno vode jutarnji program RED Tv-a, emisiju "Razvlačenje".

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Osim što se bavi voditeljstvom, Đukić je nastavio i sa svojim poslom tatu-majstora, a njegovi verni fanovi željno iščekuju da vide hoće li se ponovo oprobati u muzičkim vodama ili glumi, s obzirom da je ove talente pokazao na mnogobrojim "Zadrugovizijama". Filip je u vaskršnjem intervjuu za naš portal pričao o ovim stvarima, a otkrio nam je i kako proslavlja praznike.

Foto: TV Pink Printscreen/N.Vujčić

- Kako si provodiš praznike i da li imaš omiljenu uspomenu vezanu za Vaskrs?

Za Prvi maj nisam nigde išao, ostao sam kod kuće i imao prijatno društvo odgovorio je Filip, pa otkrio najdražu uspomenu:
Što se uspomena tiče, imao sam prelepo detinjstvo, svaki praznik je sam po sebi poseban. U našem domu, keva, ćale, burazer i ja i bliža familija. Kao i većini dece, najinteresantnije mi je bilo kucanje jajima i takmičenje - ispričao je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen/N.Vujčić

- Prošle godine si u ovo vreme bio u "Zadruzi" i desila se situacija sa koronom, koliko ti je i učesće promenilo stvari u životu po izlasku?

Mnogo više dobrih stvari mi je donelo nego loših. Loših skoro i da nema. Prosperirao sam u mnogim poljima. Počev od tetoviranja, pa sad i voditeljstva. Skoro sam sa drugarom ušao i kao suvlasnik u firmi za dubinsko pranje - otkrio je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen/N.Vujčić

- Nedavno je u "Zadruzi" održana i "Zadrugovizija" sa temom "Život je maskenbal". Mnogi tvoji fanovi su izrazili žalejnje što nisi tu kada je ova tema u pitanju, kako si se na dosadašnjim "Zadrugovizijama" uvek sjajno pokazivao. Da li si razmišljao da ponovo uploviš u muzičke vode ili o nekim glumačkim projektima u budućnosti? Sa kim bi od aktuelnih zadrugara nastupao ove godine, a da nisi ranije?

Što se "Zadrugovizije" tiče, rado bih se odazvao pozivu produkcije, jer je "Zadrugovizija" jedna od retkih stvari koje sam voleo dok sam bio tamo. Čovek može da pokaže kreativnost i talenat, naravno, ako ih ima. Muzikom ne planiram da se bavim, jer muziku koju ja slušam, retko ko je danas uopšte i čuo. Jedino neka srpdnja nešto. Glumu obožavam, ali sam uskraćen bilo čega zbog tetovaža, tako da, ako bih nekad neku ulogu dobio, morala bi da ide uz moj izgled. Što se aktuelnih zadrugara tiče, nastupao bih sa Paulom - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen/N.Vujčić

Zanimalo nas je i da li Filip radi na nekim novim projektima i šta se novo dešava kod njega.

Šta ima novo, pa ima svašta... Rekao sam vam već za firmu za dubinsko čišćenje, tetoviranje je naravno uvek tu. Jutarnji program, a Panda i ja planiramo još dva ozbiljna projekta. Tako da... - odgovorio je Đukić.

Kako je ranije pomenuo da je imao prijatno društvo za Prvi maj, upitali smo Filipa da li ima novu devojku.

Što se privatnog života tiče, zadržaću to za sebe - poručio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen/N.Vujčić

Autor: M. P.

#Filip Đukić

#Red Tv

#Uskrs

#Vaskrs

#Zadruga

#Zadruga 3