AKTUELNO

Ovo nije očekivala.

Naredni klip koji su zadrugari tokom emisije "Gledanje snimaka" pogledali, bio je vezan za Taru Simov i Đorđa Milutinovića. Naime, na snimku se jasno vidi da između njih postoje određene varnice i da njihov odnos nije čisto "drugarski". Tara nije skidala osmeh sa lica tokom celog klipa, što se za Đorđa takođe može reći.

On je meni mnogo dobar drug, i bilo mi je žao što smo se ranije posvađali. Tada sam plakala zbog Mateje, i on mi je prišao, pa mi je bilo neprijatno da plačem pred dečkom koji me muva - rekla je Tara.
Ja znam Taru, ovo je veliki flert - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam Taru mnogo dobro, ona očigledno flertuje ovde. Neću da dužim, ali se sve vidi. Ja sam kao bivši drug rekao ovo, zaboravio sam čak kako izgleda kako je kad je ona zaljubljena, a to mi je i Ša potvrdio - rekao je Tomović.
Ovo deluje kao muvanje. Jedna stvar joj samo smeta kod njega, a to je jer pilji u nju, a ona to ne voli. To mi je čak i rekla - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona to ne može da primeti ako ne gleda u mene, zar ne? - rekao je Đole.
Vidim da je Đole zaljubljen u Taru, vidim da se muvaju, znam da joj je Đole slao srca i keksiće. Meni je to jako simpatično, mi treba da se borimo za našu ženu. Meni je Đole jako simpatičan i super su par, iskreno - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta u video - klipu ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga