AKTUELNO

Ovo nije očekivala.

Voditelj Darko Tanasijević je popričao sa podrškom superfinalista, a među podrškom se našla i Kristina Kija Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svima, dobro veče i mami ako me čuje. Tu sam, došla sam pravo sa koncerta, samo se ti čuješ u studiju, samo vičem: "Isključite je". Mama, oduševila si me, ništa ne bih promenila. Možda da jede malo manje hrane. Ima nekih sitnica, ali to ću joj reći nasamo - rekla je Kockareva.
Reci odmah - uzvratila je Nadica.
Nemam šta da kažem, ponosna sam na nju, kao i cela porodica. Podržavamo te, ponosni smo, ne bih ništa menjala. Ništa nisam lobirala za tebe, htela sam da se sama pokaže kako jeste i pokazala se i ja sam ponosna - dodala je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je potom otišao do Anđele Veštice, koja je došla da podrži Frana Pujasa.

Ja sam došla kao Franova podrška. OVde sam sa njegovom majkom, došla sam da podržim to jeste on. Sviđa mi se njegova emocija, fizički, volim istetovirane ljude... Nema šta... Ne isključujem mogućnost za vezu, volela bih da ga prvo upoznam. Sigurna sam da Paula neće biti prepreka. Da li delujem kao da se plašim nje? - rekla je Anđela.
Meni je ovo top - smejala se Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Frana podržavam kao čoveka, volim njegovu majku. Ne mešam se u odnos, tu sam kao prijatelj sa strane - istakla je Anđela.
Neka njih dvoje odluče, ja se nikad nisam mešala u Franov odnos, on birra sam - dodala je Franova majka, koji nije htela da bira između Paule i Anđele .

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.