AKTUELNO

Rasprava se nastavlja!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca", postavljeno je za Lazara Čolića Zolu: Gledaš sinoć jednu prebolnu majku koja se raspada, jer si joj ćerku naučio svemu lođem u životu i smeješ se! Jel znaš da je karma kučka?

Ja se nisam sladio, rekao sam Miljani da to neću da gledam ali je ona došla kod mene. Ja se sa Miljanom nisam ni pozdravio kada je Marija došla, tek posle njihove svađe je došlo do našeg pomirenje. Ja nisam ništa loše uradio da bi mi se vratilo, ali one su malo preuveličale nije sve tako, ja sam preterao neko veče izvinjavam se za to celoj porodici. Mnogo gore uvrede je pretrpela moja majka - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako svane jutro, i do sastanka ona mene vuće u apartman i priča mi o njemu kako je mrzi. On je stalno skakao na nju, ona nije mogla da veruje. Ona je meni rekla koliko puta da on nju mrzi, pa je htela da izađe jer je sve pogađa, i ne može da pravi šou od njega. Ona gaji veliku mrnju prema njemu pa je prenosi na mene, i stalno priča o njemu, a nakon nekoliko sati sedi mu n akrevetu. Pa došlo mi je da joj puknem glavu o zid. On je nju navuko na narkotike, on je narkoman koji je navuko devojku na drogu, evo i tebi smrdlo jedna matora da kažem (misli na Nadicu) ćuti pačavro, tvoja ćerka kada se drogira ti je pomazi i poljubi - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije htela da uđe ovde dok nije dovela njega, nije marila ni za dete koje nema oce. Ona brine o ovom narkomanu, a doćiće opet do situacije da zbog njega izađe, njoj pomoći nema! Njoj su psihijatri rekli da se makne od njega - dodala je Marija.
Da objasnim nešto, ali na ovaj deo što ona priča za njega ja podržavam. Ali ja ne mogu da shvatim da ona prema svom detetu, a ti Miljana trebaš da izađeš u realnost. Ja sam kivna na nju jer ona koja ima probleme takve, priča svašta za moje dete, i ja moram da kažem da je ne podržavam Zolu nikako - dodala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga