AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Nakon Elene Stojčić, svoje mišljenje na večerašnjim nominacijama o Maji Marković i Alenu Hadroviću izneo je i Filip Car.

Ne znam, prvenstveno, dok nisam znao Maju, mislio sam da je prevodilac za gluvoneme. Imala sliku, ali ne i ton. Kasnije sam je bolje upoznao, mislim da je devojka koja ide uz ovakvog momka kakav je Alen. I on i ona su mi ispravni ljudi. Sa Alenom imam sve bolji odnos, sa njom ništa posebno, popričamo, okej smo. Teško mi je, ali smatram da bi njemu bilo bolje da je ona u izolaciji, ali bih poslao nju - rekao je Filip, a onda je ustala Nataša Radan:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se ovih nominacija tiče, meni je svejedno. Ali počeću od Alena. Na samom početku se nismo nešto složili. Posle smo se pomirili. Sviđa mi se kako se ophodi prema Maji. To je to. Sa Majom sam okej, šetamo, pričamo ponekad. Imamo okej komunikaciju. Ja je ne osuđujem zbog ove situacije. Mojih je godina, sigurna sam da nešto između Jovice i nje nije funkcionisalo, čim je ovako. Mislim da bi mi Alen zamerio kada bih poslala nju. Čisto kažem to, a poslaću Alena - rekla je Nataša, a zatim je ustala Jovana Tomić Matora:
Kada god vidim Alena, setim se lepih dana. Mi imamo čudnu vezu, kafansku... Svašta smo zajedno prošli, stara garda beogradska. Imam sve reči hvale za njega. Alene, nema potrebe da se dokazuješ da si alfa mužjak, svi znaju kakav si. Ne treba ovde to da pokazuješ. Što se Maje tiče, slušam ovde ljude, ko sa Majom ne provodi vreme, pomislio da je tiha i povučena. Ona uopšte nije takva, zločesta je. Za stolom je tunjava, a ovako vergla, ume ona i da potkači. Volela bih Majo da se izboriš za reč. To ti zameram. Kod Maje volim iskren prijateljski zagrljaj. Ja volim pažnju. Neću se voditi time kome treba odmor. Maju šaljem, Alena znam ceo život - istakla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nominacija, Alen je jako čudan lik. Upoznali smo se na pregledima. Milion pitanja, skontali smo se, imali zajedničke teme. Dečko je jako dobar, iskren je od početka. Mislim da je jako dobar drug, sigurno ćemo se družiti napolju. Što se Maje tiče, ja ne morališem, prvi sam nemoralan. U potpunosti ih podržavam. Maja je jako dobra devojka, Sa Alenom se od početka družim. Nju šaljem - rekao je Stefan Šebez, a onda je ustao i Kenan Tahirović:
Osećam veću emociju između njih dvoje, nego između Cveleta i Anje. Što se izolacije tiče, poslao bih Maju - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.