AKTUELNO

Odmah je postalo žestoko!

Emisija "Gledanje snimaka" se nastavlja. Sudeći po emisiji od sinoć i haosu koji je nastao tokom večeri, zadrugarima ni danas neće biti dobro kada Milan Milošević kroči na imanje Bele kuće. Nakon pozdrava, imali su priliku da pogledaju prvi klip koji je produkcija pripremila za njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Snimak koji su odgledali, bio je vezan za Milana Jankovića Čorbu i Paulu Hublin, na klipu je prikazana romansa koju su odnedavno započeli. Tokom klipa, prikazan je i sukob Čorbe i Tome Panića, ali nakon toga i rasprava sa Paulom. Na snimku se pojavio i Fran Pujas koji je dao svoje prognoze o Paulinoj i Čorbinoj vezi. Prvi ko je imao reč jeste Tara Simov, koja je pomenuta u klipu.

Ja ne mogu da verujem da sam ja u svakoj čorbi ovde, što se tiče žurke, on je jedan od veselijih, ostali su kao mrtva puvala, mi smo samo đuskali. Nisam verovala da će Fran i Paula da nađu druge ljubavi ovde, oboje su nasmejani, i u pravu sam bila za to da je Paula toksična za Frana. Iako njih dvoje jesu najlepši par fizički. Žao mi je što je ovako ispalo, ali meni više odgovara muško društvo - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da se osvrnem na našu situaciju, i mislim da se previše gledaju svoji interesi, a ja imam pravo da gledam samog sebe. Ja nisam znao da oni imaju problem, a ne da mešaju mene ili nekog drugog. Mislim da Paula ima emocije prema njemu, a prema nama drugu. On sve ono nije trebao onako da mi kaže, jer ako on gleda svoje d*pe, onda i ja gledam svoje. Ne možeš da me izbaciš iz auta onako - rekao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan Golubović se potom ubacio, i pokušao da objasni Tomi u čemu je pogrešio. Pomenuo je odnos dvoje zaljubljenih, naspram samog čoveka.

Paula je ta koja bira, i koja odlučuje, trebala je da izađe iz kola, i čim je ostala sa Tomom u autu, znači da je tako htela da bude. Video sam sve - rekao je Lepi MIća, koji se naknadno ubacio.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba ima tu gordost, i ego da sebe zadovolji. Voli da podeli, ali prvi je Bog sebi bradu napravio, pa drugima - rekao je Kristijan.

Detalji u klipu ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga