AKTUELNO

Progovorila o odnosima.

Emisija "Tlak" nikada zanimljivija, naredna gošća Miljane Kulić i Milice Kemez jeste Nataša Radan koja je glavna tema zadrugara u prethodnom periodu. Ona je sada tu da da svoj komentar na sve što joj se dešava. Pre toga, izdvojile su tviter poruke.

Šebez je išao u školu kod Karića, a nije išao na časove muvanja - glasio je komentar sa Tvitera, na šta Nataša nije imala komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Iznerviralo me to što je Šebez govorio nešto što nije tačno, i ne interesuje me više - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li i dalje gajiš prema Anđelu iste emocije, posle svega što si gledala spolja? - pitala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da osudim nikog, a jeste mi bilo bezveze kada sam ušla, jer sam uticala na neke stvari, ja nisam htela da raskidam neke odnose, ušla sam zbog sebe. Međutim, mi smo se napolju viđali, emocije su proradile, i eto. Na devojke nisam bila ljubomorna, samo nisam toliko htela da pratim sve to, više sam pratila druge odnose i situacije. Nisam mogla malo i zbog ljubomore da gledam - rekla je Nataša.

Nakon toga su igrale igricu Ili - Ili, a pre toga je dala svoj komentar o Pauli Hublin i Ivani Marinković, koja je povezivana sa Anđelom Rankovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

O Pauli sam štošta pročitala napolju, i to su iznosili njeni prijatelji. Nismo do juče progovorile, prišla mi je kad mi nije bilo dobro, i hvala joj na tome. Ne znam da li je dobar ili loš čovek. O Ivani neću dati komentar, jer nemamo komunikaciju - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom igrice Ili-ili, Nataša se pored mnogih bivših, odlučila za Anđela Rankovića, čak je i pored Bred PIta, izabrala svog sadašnjeg dečka. Detalji u klipu ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga