AKTUELNO

Trude se da čuvaju svoj privatan život što dalje od očiju javnosti.

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović spadaju u najsrećnije parove na našoj javnoj sceni, a ona je uvek isticala da je odmah znala da je u njemu pronašla čoveka svog života.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Kako je Aleksandra jednom prilikom ispričala, njih dvoje su se često sretali pre nego što su se zaljubili jedno u drugog.

- Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja - ispričala je u jednom intervjuu Aleksandra, te otkrila i da su se sreli u jednom klubu, gde joj je on prišao i rekao kako bi bili super par, na šta se ona nasmejala i pomislila kako priča gluposti. Sutradan joj se javio na Instagramu, počeli su da se dopisuju i od tada nisu prestali.

Foto: Instagram.com/aleksandraprijovic

Pevačica ističe da, čim ga je upoznala, znala je da će to biti ljubav za ceo život. Prvi put su se poljubili u njenom stanu na Voždovcu, a Filip ju je osvojio svojim manirima, načinom razmišljanja i stavovima. 

- Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi - rekla je Aleksandra svojevremeno.

I to se desilo 21. juna 2018. godine. Aleksandra i Filip su sudbonosno "da" izgovorili u crkvi sv. Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Filip je tokom crkvenog venčanja sve vreme držao za ruku svoju izabranicu, a odmah iza njih stajali su kumovi Aco Pejović i Miloš Teodosić kao i članovi porodica. Aleksandra je blistala u prelepoj, beloj venčanici, koju je krasio dugačak veo, dok je Filip bio u crnom smokingu, koji mu je stajao kao saliven. Na njihovoj svadbi je bilo skoro 900 zvanica, a među njima i mnogo poznatih ljudi iz sveta estrade, sporta i drugih sfera javnog života.

Kao kruna njihove ljubavi, nepunih godinu dana kasnije, 6. marta 2019. na svet je došao njihov sin Aleksandar, koji je postao centar njihovog sveta. 

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Filip i Aleksandra od samog početka njihove veze važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a svoj privatan život čuvaju daleko od očiju javnosti koliko god je to moguće.

Svakog dana u 18 časova nova ljubavna priča!

Čitaoci portala Pink.rs će svakog dana u 18 časova moći da pročitaju novu, zanimljivu ljubavnu priču poznatih parova, a sutra ćete imati priliku da saznate kako su se upoznali i zavoleli Marta Savić i Mile Kitić.

Autor: Nemanja Vujčić

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

#Ljubavna priča