AKTUELNO

Uživa u životu daleko od očiju javnosti!

U porodici Dragana Stojkovića Piksija situacija je podeljena – za razliku od njega, supruge Snežane i ćerke Anje, o kojima znamo taman koliko je dovoljno da se zadovolji znatiželja javnosti, starija ćerka Andrea i sin Marko potpune su nepoznanice.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Za Marka se zna da je 2017. godine diplomirao menadžment na prestižnom londonskom fakultetu, a čim pogledate njegov profil na „Instagramu“ pomislite: „Piksijev sin odlično izgleda“. Očigledno je i da živi onako kako bi većina ljudi želela, ali zar to nije logično? Florida, Dubai, Pariz, Sveti Stefan, Kan, Monako... Smenjuju se luksuzne destinacije i fantastični predeli.

Povremeno dvadesetdevetogodišnji Marko podeli poneku porodičnu fotografiju, ali baš ništa ne može da se sazna o njegovom emotivnom životu. Tako je bilo sve do juče, kada je na popularnoj društvenoj mreži objavio nežan poljubac sa devojkom Dianom.

Foto: Instagram.com/markoo

Sudeći po njenom profilu, nije teško zaključiti da su im stilovi života vrlo slični, a izgleda podjednako dobro kao Marko. Par trenutno uživa u mondenskom Sen Tropeu.

Autor: N.V.