AKTUELNO

Jedna od najpoznatijih voditeljki TV Pink Marija Egelja, koja svojim vedrim duhom, šarmom i prirodnošću očarava gledaoce putem malih ekrana, za portal Pink.rs otkrila je koje su tajne njenog prirodnog izgleda, glatke i negovane kože, kao i zdrave, dugačke kose.

-Kosa, koža i nokti su stvari koje kod žene moraju uvek biti uredne - smatra Marija koja godinama radi na televiziji i naglašava da žena ne mora da bude javna ličnost da bi izgledala negovano i lepo.

Kako kaže, voli prirodan izgled, pa ni ne koristi nikakve jače preparate za negu kose i kože.

-Jednom mesečno odem na čišćenje lica jer mi koža za sada ne zahteva nikakav ozbiljniji tretman od onoga čime je negujem. To su uglavom neinvazivne stvari, lagani tretmani, vitamini i kokteli koji pomažu da koža deluje svežije, lepše. Kada snimanja i slikanja nema, kosu ne tretiram - fenom, presom i ostalim stvarima koje joj štete, već je pustim da ‘diše’. Ne farbam se tako da je to još jedna stvar koja doprinosi zdravijoj kosi - rekla je Marija za naš portal otkrivajući "male tajne" svog prirodnog izgleda.

"Svaka žena mora biti negovana i uredna"

Marija kaže da obožava masaže, manikire, pedikire, frizere i naglašava da su to stvari koje uvek radi i u kojima uživa i sada kada su mere zbog koronavirusa ublažene.

-Inače nisam ljubitelj teretani, tako da vežbam u prirodi. Bez obzira sto se ja bavim javnim poslom koji zahteva maksimalnu sređenost, mislim da svaka žena mora biti negovana i uredna. Ne zapuštam se ni na odmoru, moramo voleti i prihvatati svoje telo - rekla je ona.

"Što više prirodnosti i osmeha"

Marija kaže da ona pije dosta vode tokom dana, kao i da se trudi da svako jutro popije i limunadu ili neki sveže ceđeni sok.

-Nikada ne legnem sa šminkom i uglavnom kada nemam snimanja, slikanja preferiram prirodan izgled uz gotovo nimalo šminke. Kosa mi je prirodno poslušna i ravna, tako da nemam muke sa njom, ali savetujem što manje tretiranja i hemikalija. Mislim da je kultura života voditi računa o svom telu. Devojkama i nasim čitateljkama savetujem što više prirodnosti i osmeha - rekla je voditeljka.

Marija nam je otkrila i koju masku povremeno stavlja na lice za savršen ten.

View this post on Instagram

Hello from the other side

A post shared by Marija Egelja (@marija.egelja) on

-Davno mi je jedna šminkerka otkrila masku za licu koju povremeno koristim. Kašiku kukuruznog brašna pomešati sa malo mleka i dodati med, tako da smesa bude dovoljno gusta da se nanese na lice. Držati 10-ak minuta i utrljati na lice nakon toga isprati, zaista lice bude mekse - rekla je ona i dodala da inače ona redovno stavljam dnevnu i noćnu kremu koje su uglavnom na prirodnoj bazi.

S obzirom da je leto, Marija kaže da se trudi da maksimalno zaštiti prilikom sunčanja i naglašava da je samim tim proces sunčanja jednostavniji, jer nema crvenila niti opekotina.

-Znam da devojke žele da budu preplanule, ali savetujem kreme za viskooim faktorom za lice, jer će nam koža na tome biti zahvalna i duže mlada - savetuje Marija.

Autor: Č.N.

#Lepota

#Marija Egelja

#negovanje

#voditeljka