AKTUELNO

2005. godine započela je solo karijeru, a jedna od njenih najpoznatijih pesama je "Devojka za udaju".

Da li se sećate muzičke grupe Koktel bend?

Na čelu sa pevačicom Katarinom Sotirović, oni su početkom 2000-ih bili veoma uspešni i traženi.

Foto: Instagram.com/sotirovicka

Katarina je nekoliko godina kasnije, 2005, započela solo karijeru,a jedna od njenih najpoznatijih pesama je Devojka za udaju.

Šta radi i kako izgleda danas?

Katarina je bila punih 14 godina udata za supruga Aleksandra Rašića, od kojeg se razvela prošle godine. Oni su odlučili da svako krene na svoju stranu, jer su različita razmišljanja i stavovi njihovu ljubavnu priču doveli do kraja.

"Došli smo do trenutka kada smo iscrpli sve pokušaje da opstanemo, kad smo sve isprobali i videli da to više ne ide, da smo sve lošiji jedno prema drugom, prema sebi. Za razliku od toga kako smo se venčali, posle četiri meseca veze, ludi od zaljubljenosti i usijanih glava, odluku o razvodu doneli smo hladno i smireno ‒ ispričala je za magazin Gloria.

Iako su se odlučili za zajedničko starateljstvo, Katarina Sotirović razvod je najteže objasnila deci. O novim ljubavima još ne razmišlja, ali kada se to bude desilo, kaže da će emotivni partner prvo morati da prihvati starog, pa njenu decu, pa nju.

‒ Možda ću neke muškarce odbiti zbog svog stava, ali Aleksandar je broj jedan u mom životu, zauvek, i tu je kraj priče. Žao mi je što nas dvoje nismo uspeli kao par, jer je on divna osoba, ali verujem da za njega postoji bolja žena koja ga neće nervirati kao ja. Neka njegova srodna duša. To želim i sebi.

Foto: Instagram.com/sotirovicka

- Možda ću neke muškarce odbiti zbog svog stava, ali Aleksandar je broj jedan u mom životu, zauvek, i tu je kraj priče. Žao mi je što nas dvoje nismo uspeli kao par, jer je on divna osoba, ali verujem da za njega postoji bolja žena koja ga neće nervirati kao ja. Neka njegova srodna duša. To želim i sebi.

- Srećna sam što sam bila uporna da naučim nešto novo i da u ovim godinama radim još nešto što volim! Pevanje je tu (hvala Bogu pa se polako vraćamo na bine), ali ovo sa noktima me je preporodilo! Jedva čekam da krenem sa jednom divnom saradnjom i da na miru radim to što volim. Pa polako... - oduševljeno je napisala Katarina Sotirović i otkrila da je njen novi posao njena nova sreća.

Foto: Instagram.com/sotirovicka

Autor: M.M.

#Katarina Sotirović