AKTUELNO

Otkrili su nove detalje.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Dragana Marinkovića Mace, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Mina Vrbaški i Bane Čolak.

U program se uključio gledalac Branko iz Nove Pazove.

Želim samo da kažem Mini, da se ne baca u rebus što se tiče Mensura, daleko mu lepa kuća. Voleo bih, iako od toga nema ništa, da ga slušamo u radiju "Amnezija" - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo pre sam zaboravio da navedem Boru i Anabelu za osobe koje su degutantne. Evo Bora radi "Amneziju", slušaj. Izdešavalo se svašta između nas. Nema potrebe da budem tu, Bora je gurao u prvi plan, da je on glavni nosilac. Dok smo bili u "Zadruzi" meni je to bilo zanimljivo. Bora neka to radi 100 godina, čuo sam da mu dobro ide. On se cimao, od diskoteka do vašara, želim mu da uspe. Nek uspe, nek napravi karijeru i pare. Nek je srećan - odgovorio je Bane gledaocu.

Foto: TV Pink Printscreen

Maca je pitao Minu da otkrije nešto o duetu koji planira sa Mensurom.

Mi imamo pesmu. Dečko iz Austrije koji je tek počeo je radio pesmu. Tekst je vezan za nas. Možda će on prvu da izbaci sam, i ja isto, pa onda duet - rekla je Mina.

U emisiji je prikazan prilog Mensurovih i Mininih svađa, koji je ona prokomentarisala.

Uh... Jednostavno, ne mogu da shvatim i dalje zbog čega su se ove stvari dešavale, bile su bespotrebne. Oboma nam je žao što smo to radili. To su bili trenuci kada se on hladio, kada sam ja bila navalentna, to nije išlo. Na pogrešan način sam rešavala - rekla je Mina.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga