AKTUELNO

Monika otkrila nove detalje.

Monika Horvat i Filip Car su zadrugari koji su nominovani za izbacivanje ove nedelje. Njih dvoje su u sobi za izolaciju pričali o prošlosti, vezama, ljubomori i posesivnosti. Monika je podsetila Cara da je i u njihovoj vezi bio ljubomoran.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš puno da poradiš na sebi, imaš neku nesigurnost. Da pustiš nekoga, da mu veruješ. Ti si od malena bio ljubomoran. Tad smo pisali SMS poruke. Ja odem sa Kristinom negde, ti mi 30 puta pisao gde sam, da će da bude svašta ako ne dođem, bio si takav od malena, i ostao si takav. I ja sam bila ljubomorna, branila ti da pušiš, piješ... - govorila je Monika.
Previše sam imao kao klinac tih veza, prerano ulazio u veze, i onda mi se desila prava veza i ljubav sa Paulom. Sa njom sam se družio osam meseci, ona, ja Žana... Nekako smo ušli u vezu. Ona imala 16, ja 17 godina... Nisam očekivao da ćemo odmah da spavamo, bili smo u vezi dobra dva, tri meseca po školi, nalazili se. Ona mi je tad rekla da se nije nikad toliko zaljubila. Na velikom odmoru mi je rekla da je zaljubljena u mene i da hoće da imamo s*ks. Otišli smo do mene odmah peške... - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.