AKTUELNO

Ona je zvezda u usponu.

Tijana Milentijević mlada pevačica koja je podigla veliku prašinu novom pesmom "Žena od sultana" isrpičala je danas za emisiju "Premijera - Vikend specijal" kako se nosi sa velikim uspehom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam presrećna, ne znam kako da izrazim svoju sreću, plašim se da nešto ne pokvarim. Za dve nedelje 12 miliona, zaista neočekivano, stvarno smo svi iznenađeni. Ljudima se svidelo, kao film je, svi čekaju nastavak, pitaju da li je ostala sa sultanom ili sa njegovim bratom. Vrlo je moguće da ćemo da snimamo dalje na tu temu - rekla je ona i dodala:
Ne bih se nikad udala za sultana. Kao i svaka žena i žena od sultana očekuje neku slobodu, možda otud potreba za izdajom i prevarom, bez obrzira što voli i poštuje svog muža.

Ova pesma prvo je ponuđena Slađi Alegro, ali ju je ona odbila i praktično dala "zlatnu koku" Tijani u ruke.

Kada sam imala prvi sastanak sa Šaranom on je već imao pesmu, ja kad sam je čula, rekla sam: "Ta pesma je moja" i stvarno je top - rekla je mlada pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač Milan Stanković nije imao lepe reči na pesmu i Tijanu, a ona nije želela da mu uzvraća.

Videla sam, ali nisam na Tviteru. Ne bih ništa rekla, smatram da svako ima pravo na svoje mišljenje. Meni ničiji uspeh ne smeta, ni njegov ni bilo čiji, svako ima svoju publiku, ne zameram mu ništa - rekla je Milentijevićeva.

"Žena od sultana" priznala je da na njoj ipak nije sve prirodno, pa je otkrila koje estetkse korekcije je radila.

Imala sam neke estetkse korekcije, nadam se da nisam preterala, iako mnogi komentarišu da je previše. Nisam to uradila zbog karijere, nego jer se ja bolje osećam... Radila sam usne i grudi - rekla je Tijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Premijera-Vikend specijal

#tijana milentijević

#žena od sultana