AKTUELNO

Imaju skladan brak, ona mu je treća supruga, ali druga pred zakonom!

Mateja Kežman već izvesno vreme živi na Kopaoniku. Bivši fudbalski as preselio se na planinu sa trećom suprugom Tarom Šumonjom i njihovim sinom Lukom. On je rešio da gradsku vrevu zameni prelepim prirodnim predelima i svežim vazduhom.

Foto: Instagram.com/tara_sumonja

Kako pišu mediji, nekadašnji sportista je pre izvesnog vremena na planini kupio kuću, a kako je veliki ljubitelj prirode i zdravog načina života, ovo mesto je bilo odlična lokacija za život. Kežman je na Kopaoniku, inače, provodio dosta svog slobodnog vremena, uglavnom zimi, jer je ljubitelj sportova na snegu, tako da je bez mnogo dvoumljenja u dogovoru sa svojom suprugom, s kojom se venčao u avgustu 2018. godine na Adi Bojani, odlučio da život nastave na planinskoj lepotici.

Foto: Instagram.com/tara_sumonja

- Mateja je stalno provodio zimske mesece na Kopaoniku, jer obožava skijanje, a letnje na moru, na Adi Bojani. On je pronašao tamo svoj mir daleko od grada, a i njegova žena smatra da je to mesto najbolje za odrastanje njihovog sina. Kako tamo ima i apartmane, koje izdaje već nekoliko godina, a u koje je uložio novac koji je zaradio tokom fudbalske karijere, biće mu lakše da nadgleda poslove i da bude u toku sa svim dešavanjima na planini - otkrio je izvor.

Foto: Instagram.com/tara_sumonja

Podsetimo, Tara je Kežmanova treća supruga, ali pred zakonom druga. Oni su bili u vezi pet godina pre stupanja u brak. Pre nje, Kežman je bio u bračnoj zajednici sa Emilijom 11 godina, i s njom je dobio troje dece - Lazara, Aleksandra i Jakova, dok mu je emotivna partnerka Marija Perković rodila sina Filimona.

Foto: Instagram.com/tara_sumonja

Autor: M.M.

#Mateja Kežman