AKTUELNO

Žestoko!

Nakon što se jedna gledateljka uključila u program i žestoko isprozivala Anabelu Atijas, ona i njena ćerka Luna Đogani su se sporečkale.

Foto: TV Pink Printscreen

Može da mi kaže ko šta hoće, čuću samo ono na šta je moje srce osetljivo, a to je ljubav. Žena koja mrzi ženu je nesrećna. Ili joj fali drugi brak, ili je unesrećila neka lepa žena. Mislim da sam pogrešila u vaspitanju ćerke - rekla je Anabela.
Ne možeš da kažeš da sam ja nevaspitana i da si ti kriva za to - istakla je Đoganijeva.
Ovo je bila tvoja obožavateljka. Ili obožavateljka tvoje ljubavi - navela je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš da prestaneš da me vređaš, da kažeš da sam nevaspitana - rekla je Luna.
Što ne kažeš ništa za mene? Onda ja odlučujem da više ništa ne pričam. Što ne kažeš da to nije istina, neću da je pustim da priča laži - istakla je Atijasova.
Ja ovakve žene srećem već godinama, koje mi drže predavanja, kakva sam ćerka, kakva je ona majka. Ovakve žene me nisu dovele do pobede sigurno - dodala je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja ćerka je odlučila da postane rijaliti učesnica kada je imala 21. godinu, ja nisam mogla da je sprečim. A ja sam ušla da sebe pokažem, kad već svi komentarišu da imaju pravu sliku - rekla je Anabela.
Naravno da me pogađa, ne mislim da sam nevaspitana. Radije ću da imam loše postupke nego da budem loš čovek, da prodajem svoje telo, da koristim narkotike. Ja sam radila kako sam se osećala - istakla je Luna.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Zadruga