AKTUELNO

Žestoko!

"Zašto nisi dozvolio Ivani da učestvuje u izboru za mis mokre majice, kada je svaki dan gledamo gore obučenu nego devojke za mis, a skoro svaki dan je gledamo i polugolu?" - glasilo je pitanje za Stefana Karića koje je pročitao voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim da je gledam kako se ona prsi nekim drugim momcima, da ispadaju te s*se i da je to vlažno. Možda je gledaju kada se presvlači. Videli su i mene verovatno golog, imali su šta da vide... Ali ako ja ne dam da tuđi momci gledaju moju devojku, ne želim ni nju da gledaju. Isto kao što Jeleni nije priličilo da je gledaju u onoj peni. Mojoj devojci ne priliči da se glupira tako - rekao je Karić.
Ako me vide golu, to je deo svakodnevnice koju ja ne mogu da izbegnem, ali da se namenski šetam, to mogu da izbegnem - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada sam hteo da pitam Stefana, ako može ponovo da ustane... Stefane, zašto je bila sporna ona Ivina haljina? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Zato što ona (Iva) ima nameru... Ja znam da ona (Ivana) nema nameru da se nekom trti, da je ljudi gledaju ili da liže prste šlagom - pričao je Stefan.
Ja ne mogu da verujem i da slušam ovo da se on vraća u neku prošlost i govori meni za ono sa šlagom... Ti što si sada živčan i ispadaš budala, to nije moj problem - rekla je Iva, a onda se umešala Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si ljubomorna što nisi s njim? Odj*bana si i nemoj da smaraš! Budalo! Možeš samo da gledaš - poručila je Ivana, Ivi.
Malo je kontradiktorno da imaju akciju svako jutro, a onda mu je problem da njemu smeta što mu devojka pleše. Ja ne vidim tu razliku. Gledaj svoju, a ne da meni govoriš da ja aludiram - dodala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrati mi haljinu, lopove, vrati mi haljinu! Nosila si je na Rajskom ostrvu - pričala je Ivana.
Od njegove bivše devojke si uzela haljinu. Kao što uzimaš muškarce od njih, tako uzimaš i haljine - rekla je Iva.
Samo mi vrati haljinu - vikala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si radila sa šlagom? - nervozan je bio Filip.
Ne sećam se, ali sigurno nisam ovo - rekla je Iva.
Lizala si srednji prst, evo kaže Tara - bio je besan Filip.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga