AKTUELNO

Zbog ove situacije nastala je pometnja u kući.

U emisiji "Gledanje snimaka" pušten je i snimak sporne svađe između Tare Simov i Mateje Matijevića sa poslednje žurke, koja je napravila pravu pometnju na imanju. Naime, Simova je govorila da je Mateja bio grub prema njoj, a on joj je zamerio što zbog nje ispada nasilnik. Zadrugari su imali priliku da vide snimak ove svađe, a voditelj Milan Milošević je redom davao reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu zamerila što komentariše Maju, on je meni nešto za Filipa, što mi nikada nije prebacio - pričala je Tara.
Po Tarinoj priči, mislila sam da je ne znam šta uradio... Nije ti uvrtao ruku da te povredi, nego da ti skloni cigaretu... Malo mi je nerealno da napadamo Mateju, predstavila si kao da je ne znam šta uradio - ubacila se Jelena.
Ja sam to tako doživela, doživljavam te stvari drugačije. Nisam htela da napravim od njega ludaka, znam da on ne bi digao ruku na mene, ali mi je ovo bilo pregrubo. Ja imam problem sama sa sobom, osetila sam da je bio pregrub - istakla je Simova.
Ja ovde ne vidim ništa strašno - dodala je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je preuveličala. Ja sam čula Matejino izlaganje, zadivilo me je to što je otišao da spava, bio je toliko svestan da legne. Ali razumem i nju što je to preuveličala. To su neke traume, koje ljudi ne mogu da shvate, samo oni koji su pretrpeli nasilje. Luna, da li se sećaš kada si ti tako govorila u "Zadruzi 1"? Isto, nemoj da mi se unosiš i dereše - rekla je Anabela.
U takvoj vrsti odnosa, gde su njih dvoje, svaka ružna reč te zaboli, a ne da se neko prodere na tebe. Ovaj klip mi je jasan, ovo nije prvi put - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja mi je ispričao ovu situaciju sa klipa, razumem da ima Tara strah, i ja ne volim kad neko viče, a on se uplašio da ne ispadne - rekla je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'