AKTUELNO

Nastala je totalna pometnja.

Anabela Atijas noćas je ušla u "Zadrugu 3" što je najviše pogodilo njenu ćerku Lunu Đogani. Luna i Marko Miljović su se izdvojili u Hotelu i počeli da pričaju o Anabeli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam joj pružio ruku, ja mogu da se iskontrolišem, ona je ta koja nije svesna gde je ušla. Ona neka bude dokle hoće, neka bude do kraja. Jedino što me malo brine to su njih dvoje, ali ćemo se skloniti iz svake situacije kad je rizično. Ne verujem da će i tu nešto preterano da se nastavlja, nema potrebe. Nisi ti jedina devojka na svetu koja je krila od svoje mame da se viđša sa dečkom - naveo je Marko.
Niti sam k*rva, niti sam sa ubicom. Rekla mi je nemoj da si mi više pozdravila ljubičaste, da su pričali svašta za Ninu i Blankicu - pričala je Luna.
Oni su lagali da je ona mene i Slobu spojila, da nam je planirala veridbu, napravili su da je veštica - dodala je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka sada dokaže suprotno. Ona nema pojma gde je ušla, nije svesna veruj mi. Želim joj da dokaže suprotno i da shvati neke stvari, da shvati i mene i tebe i nas, to ću da se potrudim, da izgradim takav odnos. Ja ne mogu da se svađam i prepirem sa njom - naveo je Marko.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'