AKTUELNO

Ana je pričala i o Sukiju.

U emisiji "Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević podigao je Anu Korać kako bi pričala o nasilju koje je pretrpela od svog dečka Davida Dragojevića. Ovo je obelodanio Miljan Vračević koji je rekao da se to dogodilo u stanu u kom žive u Beogradu, pred njen ulazak u "Zadrugu".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam objasnila ovde kako je to bilo. Nije David meni prišao i udario mi šamarčinu. Ako nekome kažem nešto u poverenju, ako mi je prijatelj, naravno da će to tako da ostane. To sluša i moja porodica. Možda ja neke stvari nisam rekla, a rekla sam. Krivo mi je da on kao moj prijatelj iznosi takve stvari. Čemu potreba da se oglašava? Ne razumem. Ja sam rekla kako se to dogodilo. David je bio nervozan tih dana, raspravljali smo se nešto u stanu. Ja sam trebala da odem po neku jaknu. On je bio u kuhinji, ja u dnevnoj. On je rekao da ne može i ja sam se tu naljutila na njega, pa sam rekla da ću ići sama, on je rekao da idemo zajedno, pa sam rekla da ću naći novog dečka i stali smo kod ulaznih vrata. On meni nije dao da izađem, pa smo se tu pogurali. Samo mi je bilo bitno tada da izađem iz stana. Kada sam sela u kola, zaključala sam auto, nisam znala koga da zovem... Bila sam u šoku, pa sam prvo pozvala Iliju. Njemu sam sve ispričala i rekao je da idem kod njega da spavam - rekla je Ana i dodala.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nikome ja nisam rekla da ulazim u Zadrugu da bih se rešila Davida. Ja sam rekla šta je bilo, ne ljutim se na Miljana. David je tih dana bio nervozan, mi smo se svađali oko gluposti. To kada sam ja njemu rekla: "Ne moraš sa mnom, naći ću novog dečka", njega je to pogodilo i iznerviralo. Ja sam rekla: "Skloni se", on nije hteo i tako je krenulo. Miljan ne voli Davida iz nekih svojih razloga - pričala je Koraćeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Suki se oglašavao i prošli put. Nikad David nije bio taj koji je prvi komentarisao. Ne razumem razlog zbog čega moj dečko smeta mom prijatelju. Ja imam poruku gde je Suki meni rekao da dođemo David i ja kod njega na more. Samo mi je žao što je to Miljan izneo. Samo sam se zbog toga razočarala. Jedino mi je žao zbog toga. Ja to nikada nikome ne bih uradila - pričala je Ana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'