AKTUELNO

Otvoreno o svemu pričala je sa Drvetom mudrosti.

Ovog jutra Drvo mudrosti pozvalo je Anabelu Atijas u Rajski vrt kako bi sa njom pročešljalo sva zbivanja od prethodnih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela, jesi li primetila promenu u Markovom ponašanju - upitalo je Drvo mudrosti ovu zadrugarku.
Trudila sam se da ne obraćam pažnju jer šta god da uradim ja ispadnem ratni zločinac. Kao što se desilo da sam mu se nasmejala u prolazu, on me je optužio da se smejem jer se svađaju - počela je Anabela da objašnjava i nastavila:
Primetila sam da se smirio, da je spustio loptu. Ali opet sinoć ustane i kaže da joj ja punim glavu da je psihički bolesnik, da je paćenica. Bezveze, ja sam je uvek uzdizala, da je lepotica, kraljica. Ja bih volela da je to ljubav i da je uvek nasmejana kao ovih dana. Volela bih da me demantuju. A da se promenio, jeste. Ali nije on glup, zna on jako dobro šta radi. Mislim da je izvukao neku poruku ili pouku iz pitanja, klipova. Ja ne volim takve ljude, koji su nadobudni, gordi, umišljeni, egomanijaci sociopate a nemaju podlogu za to, ističu neke brendove, a to ih ne čini nikakvim ljudima. To ne volim kod njega, njegove suze su bile smešne, nosi krst od Lune a bio je sa Jelenom Pešić - rekla je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Gagijem, verovao ili ne, prestao je i da me nervira. Ne osećam više ništa. Mislim, već godinama me nervira ta njegova ravnodušnost i izostanak insinkta da mi pomogne oko dece. NIkada nisam videla da smo tim kada su deca u pitanju. Zato je moja odluka i bila da uđem ovde, da ih (Gagija i Lunu) gledam izbliza, kao i oni mene. Mislim da je hendikepiran kad je taj osećaj u pitanju, očinstvo. To sam počela da prihvatam jer nije on kriv. Moja deca njega vole, ja sam i radila na tome da ga one vole. Njegov humor je njima blizak - otkrila je Anabela.

Ova zadrugarka objasnila je da je uvek podržavala svog bivšeg muža.

Mnoge stvari su Gagi i Luna uradili u poslednje vreme što me jako pogađa. Svaki put umrem kad tako nešto kažu, ne on, Luna. Svaki put iznova umrem, u momentu me iznenadi i onda se setim onih lica napolju i smirim se. Imam utisak da sam baš izgubila ćerku. Pogledam je i ne vidim ništa više blisko meni. Čak sam je i izdvajala od ostale dece. Možda me je stigao i delić karme, ja sam kroz nju proživljavala ono što nisam ja jer sam je mlada rodila. Matura, prvi auto. Verovatno je to moja greška što sam je toliko izdizala - otvoreno je govorila ova zadrugarka.

Detaljnije o ovome pogledajte u video-snimku u nastavku.

Autor: J.V.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

<
'