AKTUELNO

Stare drugarice i dalje ratuju.

Marko Janjušević Janjuš tokom emisije "Pitanja novinara" govorio je i o svom odnosu sa Majom Marinković, nakon čega je ova zadrugarka dobila pitanje: "Koliko ti zarađuješ i od čega, kada ti i i tvoj otac možete da se podsmevate Mimi i Mioni za koje je rekao da su vašarske pevačice? Da li to što neko nema brendiranu odeću govori ko je kakav čovek? Gledaoci komentarišu da niko ne zna čime se ti baviš kada nisi u Zadruzi".

Foto: TV Pink Printscreen

Taj komentar nije lep i nema potrebe da se devojke nazivaju takvim imenima. Ja se nikada nisam podsmevala ljudima koji nemaju. Ja sam komentarisala Mionu, Mimu ne. Ja znam da tata ima potrebu da mene zaštiti, ali mislim da pretera u tome. Nema potrebe da tako naziva devojke. Da, rekla sam da Mion izgleda kao seljačnica u radiju - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam komentarisala da sam fotomodel. Ja sam se slikala za neke butike, ali ne za kompanije. Bila sam hostesa, od toga sam živela. Završila sam školu za negu lepote. Moj otac je uvek bio tu kada mi je bilo potrebno - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

To što je rekao njen otac, sram vas bilo gospodine. Ne znam šta ste vi postigli, držali ste striptiz bar. Maju treba da bude sramota što joj je otac - izjavila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nikad nije bitna bila garderoba, drago mi je da nas na taj način neko vređa, niko ne treba da ima komplekse, milioni nas gledaju. Želim Takiju da pronađe dobrog pshijatra. Kao što vidimo dotična samo što mu ne sedne na glavu, da sam mu rođaka, ja bih je uhvatila za kosu, ali ovo ponašanje - katastrofa. Ja ću samo da kažem Takici, da ću joj se usr*ti u život. Da vidi kako se vašarska pevačica us*rava. Samo mozak ne može da promeni, zube je već - rekla je Mima.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'