AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Novinari su ove večeri imali još nekoliko pitanja za Anabelu Atijas, koja je odgovorila bez problema.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se plašiš da će se Luna vratiti kod tebe sa detetom? - bilo je pitanje za nju.
Tako mi se čini. Ja neću moći da joj zatovirm vrata. Ako to bude ona Luna koja je bila ono pre nego je uplovila u ovu vezu. Ona je kopi pejst Marko Miljković. Ja sam došla da se borim za svoja prava. Mislim da sve radi iz inata, zna kakvu ja povezanost imam prema njoj, ona prema meni nema, vidi se. Dete ne vidi širu sliku. Misli da mu majka ne da što ono želi, a majka ne da da se ona povredi. Nikad nisam htela da se ona unesreći, već sam joj htela da bude srećna. Nisam joj ispričala šta sam čula o Marku, nego što je ona doživela - rekla je Anabela.
Kad bi u ovom trenutku imala moć da izbaciš Lunu, Marka ili Gagija, koga bi poslala kući - glasilo je sledeće pitanje za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam razmišljala, svi troje su tu jer imaju svoje ciljeve. Ako izbacim Lunu otrgnuću njenu ljubav, ako izbacim Marka otrgnuću mu želju da bude prvo mesto, a da Gagija izbacim uništila bih mu život. Neka bude Luna, pošto je ovo zaštitnički, iz srca pričam ovo. Ona ne shvata ozbiljno ni svoje zdravstveno stanje - rekla je ona.
Zašto ne odaš Lunu da je posle snimanja spota sa MS Jankom išla kod Gastoza - pitali su novinari.
Ja za to ne znam, nisam bila na snimanju. Tu je bio vaš kolega a njen drug Goran - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Navikla sam na te priče, ja sam bila sa celom Srbijom. Snimala sam spot do tri ujutru, onda sam otišla svojoj kući - rekla je Luna.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'