AKTUELNO

Bez dlake na jeziku ispričala je sve!

Luna Đogani je pre nekoliko dana tvrdila da se nikada neće pomiriti sa Markom Miljkovićem, budući da je pred svima priznala da je sa njegove strane sve bilo lažno i da je sve radio zarad marketinga i pratilaca na Instagramu.

Međutim, ona je odmah nakon spektakulrane žurke u Zadruzi odlučila da spusti loptu i priđe mu prva kako bi njihovoj ljubavi dala još jednu šansu, ali niko nije video šta je sve činila kako bi ostvarila svoj cilj.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pretres nedelje" zamolio blogerku da do detalja ispriča kako je došlo do pomirenja, a pojedini su stekli utisak da je ona ta koja uvek prva priđe i da zahvaljujući njoj još uvek opstaju.

Ja sam bila ubeđena u sve što sam izgovorila. Taj dan kad je bio rođendan, ceo dan sam se drugačije osećala. Tad je Pavle bio tu, pričali smo malo. Kad je počela žurka, videla sam na njegovom licu neki polu osmeh. On je seo sa Savom. Celo veče su mi Savo i Aleksa govorili da ćemo biti zajedno, a onda oni završe sa Markom za stolom. Videla sam tada da me gleda drugačije. Prethodnog dana me nije ni gledao, bio je namršten. Petrući je rekao da ne znam muški mozak i da mu nije svejedno. I ja sam počela da obraćam pažnju, a onda je počela pesma od Goce - zagrli. Video je da sam zaplakala, bilo mu je žao. Bila sam ljuta i nervozna, na sve sam vikala. Sve što sam radila bilo je namenski da bi me Marko gledao. On je video da ja glumim. I kad su se svi razbežali došao je Robot doneo je cigare, ja sam mu tražila dve pakle. I onda me Savo iznervirao, jer je on pre mene njemu dao. Ja sam trčala za Savom da ga ispitam gde je Marko, posle mi je rekao da je otišao da spava. Nisam znala kako da mu priđem, pila sam pivo da bih skupila snage. I priđem, mazila sam ga, on ne reaguje. Otvorio je oko i rekao mi: ,,Znao sam da ćeš da dođeš". Bilo mi je mnogo lakše, znala sam da ćemo da pričamo normalno. Prošli put je on meni prišao. Za mene je najveća kazna da budeš sam i odbačen. Mene pokreće ljubav, ja volim pažnju i željna sam nje! - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Peglao sam ja situacije dosta puta - rekao je Marko.

Posle svega što je izjavila, voditelj ju je upitao da li može da otkrije tri komplimenta koji joj je dodelio posle njihove višemesečne veze, ali i šta je to privlači kod njega.

Uveče kad legnemo u krevet, tad najviše pričamo. Prvi kompliment koji mi je uputio je da sam dobra duša, onda...volim kad me zove ,,Savršenko" i treće, pa...volim kad me zove ,,Mandžalina". Mi smo malo bolesni. On na licu najviše voli moj osmeh, oči i usta. Voli moja ramena i ove crtice, to ga loži, Voli moja stopala i moju gu*u. Ja volim njegove pištolje, njegovu gu*u i stopala. Na licu najviše volim njegova usta. Nekad mi tako izgleda. Volim i njegov je*zovan pogled. Loži me i kad se svađamo - rekla je Luna.

Kakva je bila Markova reakcija posle svega što je Đoganijeva ispričala, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'