AKTUELNO

I Stanija je imala komentar na Luninu situaciju u "Zadruzi 3".

Kristina Kija Kockar je nakon što je prokomentarisala tužbu koju je namenila za Lunu Đogani, u emisiji "Amidži šou" otkrila voditelju Ognjenu Amidžiću i šta misli o situaciji sa Luninom roditeljima. Podsetimo, Anabela Atijas se nedavno izvinila Kiji javno.

Dobila si izvinjenje od Anabela, pozdrave od Gagija - prokomentarisao je Ognjen.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče izvinjenja, meni ono ne treba. Prošlo je dosta vremena, to su bile ozbiljne stvari koje su mi promenile život. Ja ne mogu nikome da zabranim da me pominju, ali sam još uvek u šoku, da su mi se nakačile budale fanovi od ove porodice i tri fana Slobodanova, meni koja nisam ništa učinila. Svako je nastavio svoj život, čovek se ženi, ona ima dečka. Žalosno je sve to. Nemam neku satisfakciju. Imam satisfakciju kada me neko pohvali. Ne opravdavam nikoga, mučno je za gledanje - odgovorila je Kija.
Obistinilo se sve što sam rekla u finalnoj noći, imamo priliku da vidimo te situacije, zaista stresno - istakla je Stanija.

Kija se našalila kada je Ognjen pomenuo verenicu Slobe Radanovića, koja je nedavno slučajno lajkovala sliku na kojoj se nalazi Kija. Kockareva je rekla da bi ona lajkovala tri slike, a zatim je nastavila da priča o Luni.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju je uništilo i vaspitanje, genetika. Njoj fali ljubav, gledam kako moli Marka, tako i ovog prošlog, ona non-stop gušti. Treba da pusti da je vole - istakla je Kockareva.

Stanija je istakla da ne bi ušla sa porodicom u rijaliti, a otkrila je i šta bi izbrisala iz svog sećanja da može.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih obrisala iz sećanja celu "Farmu 6" - prokomentarisala je Dobrojevićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: M. P.

#Anabela Atijas

#Kristina Kija Kockar

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

<
'