AKTUELNO

Nadica netremice prati situaciju u Zadruzi.

Nadica Zeljković, majka Kristine Kockar, saopštila joj je juče da joj je otac Miloš preminuo u subotu, a tome je prisustvovao Slobodan Radanović, njen zet. Posle toga on se nije odvajao od svoje supruge, dok je Luni Đogani, s kojom je proveo osam meseci u vezi, tražio da narednih dana budu na pauzi dok ne vidi šta će da radi.

On sad deluje prisno sa svojom ženom, pa čak deluje i da će se pomiriti, što je prokomentarisala i Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne znam kako će se sve odvijati. Ona je kad mu je priznala da ga još voli pokazala da je jaka žena, ali ja nešto nemam nadu da će se to izgladiti. Oni neka rade šta hoće, to je njihova stvar, ja neću da se mešam u to. Ona zna može li da mu pređe preko toga, a ja znam koliko je on nju povredio i koliko je ona patila - rekla je Kristinina majka.

Nadica je priznala da joj je i Lune žao, jer ona ne zna šta ju je snašlo zbog Slobine promene i smatra da je Đoganijeva iskreno zaljubljena u njenog zeta.

Foto: RTV Pink

- On nije ispao fer ni prema Luni, i prema njoj se ružno poneo. Prvo je bacio niz vodu pet godina sa Kijom, sad osam meseci sa Lunom. A šta je Luna dete kriva tu? Ona se samo zaljubila, ja i nju razumem. Ja gledam i plačem sa svojom Kijom, a i ona je nečije dete, i Anabela plače za njom i Slobina majka za njim - izjavila je Nadica.

Ona može da se positoveti sa njom, jer je njena priča slična - Kijin otac Miloš imao je 41 godinu kada je upoznao Nadicu i bio je oženjen.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam bila Luna sa svojih 28 godina kada sam se zaljubila u oženjenog čoveka, pa moram da je razumem. Ali razumem i svoju ćerku. Još sam ja bila starija od Lune kad sam ušla u sve to - iskrena je bila Nadica.

Ona se nije iznenadila ni kada je njena ćerka pre nekoliko dana priznala svom suprugu da ga i dalje voli, jer je i u njenoj koži bila i držala te reči dugo u sebi.

- Ja sam njenom ocu rekla da sam ga volela kao Boga posle 20 godina, ceo Zrenjanin me povezuje samo sa njim i ni sa jednim drugim muškarcem. I pre dve nedelje sam ga zvala da ga pitam kako se drži - kaže ona i dodaje:

Foto: Printscreen Facebook

PROČITAJTE JOŠ: UZ NJEGA JE SVE LAKŠE! Kija se OZARILA kada joj je Sloba otpevao pesmu! (VIDEO)

- Trudila sam se da između njega i Kije stvorim odnos roditelja i deteta, objašnjavala joj da treba uvek da mu se nađe ako ja umrem, a on ostane, da je on njen otac.

Autor: V. T.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nadica Zeljković

#Slobodan Radanović

'