AKTUELNO

Video je komentare i šalu na svoj račun, nije mogao da prećuti.

Fudbaler Luka Jović prekršio je pravilo samoizolacije, i iz Španije u kojoj se situacija sa korona virusom otima kontroli zaputio za Srbiju.

Njegova izabranica Sofija Milošević otkrila je da vreme u izolaciji u Srbiji provode zajedno, a deluje da Luka čitavu situaciju nije shvatio ozbiljno. Na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari, a jedna grupaje na račun sportiste napravila i šalu, i uz video snimak su dodali komentar da otkrivaju kako je Luna napustio karantin.

Jović je to odgledao, a zatim dodao srce i emotikon koji lače od smeha.

Administratori stranice su se ubrzo oglasili, pa poručili mladom fudbaleru:

- Nadamo se da ovo pišeš iz samoizolacije.

Oglasilli su se i mnogi pratioci, pa su se komentari niizali, a Luki su uglavnom skrenuli pažnju da bude odgovoran, te da vodi računa o svom zdravčlju, kao i o zdravlju najmilijih.

Inače, Jović se nakon dolaska u Srbiju oglasio, pa poručio:

- S obzirom na to da je stanje u svetu i našoj zemlji jako teško, nezapamćeno u zadnje vreme, moram da se oglasim i dam podršku svom narodu. Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavna tema ovih dana i što se konstantno piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i svim medicinskim radnicima. Dok sam boravio u Španiji bio sam negativan na korona virus i odlučio sam da doputujem u Srbiju, pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice u saglasnosti sa čelnicima mog kluba - između ostalog je napisao na Instagramu, a više o tome pročitajte OVDE.

#Luka Jović

#samizolacija

'