AKTUELNO

Nije očekivao ovakve komentare na svoj račun!

U Beloj kući je nastala opšta pometnja zbog klipova koji su bili pušteni na račun Edisa Fetića i Dragane Mitar, a gde su se mogle videti brojne svađe i konflikti koji su mogli da se završe fizičkim obračunom.

Zorica Marković i Jovana Tomić Matora osudile su njegove postupke i laži koje je izgovorio, a dotakli su se i njegove porodice kao i dece koja nedužna moraju da gledaju svog oca u ovakvim situacijama.

Evo, posavetuj me! Nemoj da mi okolišaš! - počeo je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja slučajevima ne dajem savete, ja tebe pitam, šta ćeš da radiš posle svega ovoga?! Moj ti je savet da se vratiš, jer sve što radiš, radiš sebi! - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Matorino izlaganje je mnogo uticalo na Draganino raspoloženje, jer ih je ove noći raskrinkala i do detalja objasnila šta je sve videla dok je bila prisutna u njihovom društvu.

Ja nemam prava da morališem Edi i Draganu, niko ne treba da se ponosi ovim svađama. Na mene je ostavilo jak utisak noć gde ste se smejali, rekla si da si se šalila za ovu svađu. Ovde deluje kao da ti Edise lažeš, izgleda mi da ona puca po šavovima i da ne zna šta radi, gde u ovakvim situacijama govori šta misli. Zilha ima pravo da pomisli da je on došao ovde da Draganu otkači. Sa Tomovićem si ono kao uradila iz inata, a tako nije izgledalo. U ovim situacijama, ovde se vidi ko nešto hoće da zataška. Prvo kaže nešto, pa ostanete nedorečeni. Ja sumnjam u Edisa, naravno da treba svi da ostanete u dobrim odnosima, ali ti si rekao da si svaki drugi dan pokušavao da se pomiriš sa ženom. Nemoguće je da si za dva meseca odlučio da dođeš ovde i da podržiš Draganu i tolika ljubav da se javi, a do pre dva meseca si pokušavao da izgladiš odnos sa ženom! Dragana je rekla da se šalila sinoć, a mislim da ti on inputira nešto, tako se ponašaš da ti bude lakše. Ja kad sam te napadala, ti si tada mogla da radiš šta hoćeš, a bila si iskrena - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

On njoj ispira mozak 24 sata. Bane Čolak je mala beba za njega. Ona njemu ništa ne veruje, meni je kroz suze rekla da je sve pogrešno uradila - rekao je Đedović.
Da ja od sebe ne bih pravio žrtvu, onda ću ja da preuzmem svu odgovornost - rekao je Edis kratko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću ni sa kim da se svađam, oni su sebični i to je greota šta ljudi rade. Evo, čast izuzecima. Ovde su sve deca razvedenih roditelja, svaka im čast za neke stvari, a ovi ovde su degeneracija, to je monstruozno. I sada ja razmišljam da li je Dragana nesrećna?! Ovo je za svaku osudu! Edise, deca su ti kod kuće! - rekla je Zorica.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'