AKTUELNO

Zadrugari se uključili.

Nakon pauze za reklame, emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" se nastavila, a Milica Kemez i Bora Santana popričali su o svom odnosu i žestokim svađama koje su imali.

Komentarišu zadrugari da si prišla Bori kako bi ga ućutkala, da ne bi rekao sve što si mu priznala - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da komentarišu. Isterao me je iz takta, izgubila sam kontrolu, kada sam videla da se svađa i sa ostalima, da su mu krvave oči, videla sam da ne može više. Očekivala sam da će mi prići u toku dana da mi se izvini za sve što mi je rekao, nije, nastavio je da me vređa. Radila sam sve svesno i namerno da bih ga povredila. Mogu i ja da iznesem šta se meni poveravao, ja se ne plašim. Rekla sam mu da to ne radi, da ne bi ukanalio druge ljude, da ne bi stvorio sebi probleme. Ne plašim se ničega. Može sve da se iznese i svemu da stanem na crtu. Bilo mi ga je žao, videla sam da je u raspadu. Znala sam da sam ja uzrok nervoze i da ga niko ne može smiriti - pričala je Milica.
Ja neću pričati o tim stvarima. Ne dopada joj se drugi muškarac iz "Zadruge", ja sam bio izrevoltiran - rekao je Bora, pa su počeli da pričaju o tome zašto nisu imali intimne odnose.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je rekla da ste pokušali da imate s*ks na stolici i to otpozadi i da se to njoj nije svidelo, a kada niste uspeli, da si joj ti opsovao mrtve roditelje - ubacio se Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

On je tada raskinuo sa mnom, ja sam mu prešla preko toga, ali ta situacija je ostala u meni. Počela sam da sumnjam u naš odnos, da vagam poučena prethodnim iskustvom... - nadovezala se Milica.
Da li misliš da Bori nije smetalo što si spomenula da ćeš odabrati Filipa za omiljenog? - upitao ju je Milan.
Ja sam mislila da će on to shvatiti kao rijaliti, kao sprdnju. Tada mi je rekao da namerno to komentarišem, da on zna kako mu je sa mnom, da je siguran u mene. Ja sam zaista poverovala u to. Mi smo prvo bili prijatelji, on je meni pričao o Ivani Krunić, ja njemu o Filipu. On meni kaže da će nastupati sa Ivanom na "Zadrugoviziji"... Oni sve to zaboravljaju, hvataju se samo za to što je Milica uradila. Oni samo što nisu ušli u vezu. Radio je Ivani sve što i meni - odgovorila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan period mi je Bora bio nenormalno draga osoba, nisam bila zaljubljena u njega - pravdala se Ivana.
Ćeškali ste se, mazili ste se u krevetu - rekla je Milica.
Ja sam se prvi put sa njom posvađao zbog Bore - ubacio se Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Ivana Krunić

#Milica Kemez

#Zadruga 3

'