AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Jedno pitanje bilo je upućeno Dragani Mitar: "Dragana, rekla si da ti je Siniša bio samo muž na papiru, zašto si onda glumila zaljubljenost kada je došao za Novu godinu? Kako misliš da ti Edo veruje?"

Nemam ja razloga da sada to obrazlažem, moja dobra volja je što sam uopšte govorila o tome, od sada više ništa neću pričati - rekla je Dragana.

I sledeće pitanje bilo je upućeno Dragani Mitar: "Da li te je uvredio kada je Edo nazvao Jelenu Pešić gospođom, a tako zove samo svoju ženu Zilhu?"

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam Jeleni da mi se ne dopada njen postupak, tada je počela svađa, vređanje i sve ostalo. Ja nemam nikakav problem što je on njoj rekao da je "gospođa". Nijednu ružnu reč joj nisam rekla, a ona je povisila ton. Meni je ona nebitna devojka, ne vidim je u rijalitju. Ja nikakav problem nemam, to je to - rekla je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek bila dobra sa Draganom i Edom, zbog toga me je njena reakcija i nerazumevanje šokiralo. Najviše od svega me je iznenadilo kada sam joj rekla da mi se Edo sviđa, rekla mi je da nema ništa protiv, kada je saznala da je zadatak, ona je reagovala burno. Da sam rekla da mi se sviđa Mateja ili Kendi, ko bi mi poverovao, ti dobro znaš koliko je meni bilo bitno da vidim brata - objašnjavala je Jelena.
Razmem da je pristala na zadatak sa nekim sa kime nije bliska, bili smo ti dragi, zbog čega sam se uvredila - objasnila je Mitrova.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta. 

Autor: S.Š.

#Zadruga

'