AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Voditelj Milan Milošević pristigao je na velelepno imanje kako bi sa takmičarima treće sezone odgledao video-snimke koji su obeležili sedmicu za nama.

Zorica Marković komentarisala je sa Jovanom Tomić Matorom aktuelne priče u rijalitiju - da se Edisu Fetiću dopada Milica Kemez, kao i da se Ivani Šopić dopada Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U pitanju je trač, a neki su to ovde znali. Pitala sam Mirka Gavrića smem li da izmišljam, rekao mi je da smem. Rekla sam da mi je Edo rekao da njega ne zanima Dragana, već da čeka da mu žena uđe u rijaliti, kako bi razotkrio da se njemu sviđa Milica Kemez - objasnila je Jelena Pešić.
Rekla je Jelena Dragani i meni da je u pitanju trač. Lepo je ona sve to smislila - objasnio je Edo.

Zadrugari su potom počeli da komentarišu da li se Ivani Šopić dopada Karić, a celu priču pokrenula je upravo Zorica.

Ne mislim da je ovo klasično tračarenje, već da "gde da ima dima ima i vatre. Što se tiče odnosa Ivane i Šopićke, njen odnos je najprisniji sa Stefanom Karićem, ona je kao čiča - objasnila je Zorica.
Mi smo ovde najbolji prijatelji. Moram da demantujem Zoricu. Ivana, Janjuš, Jelena i ja smo od prvog dana najbolji prijatelji, nećemo se razdvojiti zbog ovoga - objasnio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Svedoci ste da sam od početka govorila da Šopićka i Stefan imaju vrlo čudan odnos. Naime, ne razumem kako on nju hvata za nosić, pa onda on mene. Takođe sam zamerila Ivani što ulazi Stefanu u WC dok se tušira, to nisam radila ni ja. Mene moja intuicija nikada ne vara. To su neke situacije koje zadrugari ne znaju, a nisam ih iznosila ovde - objasnila je Iva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zorica Marković

'