AKTUELNO

Ona je prvo uklonila sve zajedničke fotografije sa Edom na društvenim mrežama, a zatim povukla drastičan potez.

Edis Fetić ubrzo nakon ulaska u rijaliti "Zadruga" obelodanio je svoju vezu sa Draganom Mitar, a svojim postupocima i izjavama javno je ponizio suprugu Zilhu Karišik. On je više puta rekao da će da se razvede kako bi bio sa Draganom, a u tome ga je preduhitrila, još uvek zakonita supruga. Kako saznajemo, Zilha je rešila da stavi tačku na brak nakon javne prevare i danas predala papire za razvod.

Zilha ne želi da čeka da Edo izađe iz rijalitija već je odlučila da što pre preda zahtev za razvod braka, što je danas i učinila. Njoj je dojadilo da gleda šta Edo radi sa Draganom i zato je sama donela ovako radikalan potez. Ne želi više ništa da ima sa njim - rekao je dobro obavešten izvor za Pink.rs.

Foto: Instagram.com/zzilhaaa

Naime, Zilha je juče obrisala sve zajedničke fotografije na Instagramu koje je imala sa Edom, a nedavno je na ovoj društvenoj mreži vratila i svoje devojačko prezime Karišik. Inače, Zilha i Edis imaju troje maloletne dece, koji ga čekaju kod kuće u Novom Pazaru, dok se on upustio u romansu sa ljubavnicom Draganom Mitar.

Podsetimo, juče je u "Zadruzi" Edo rekao da smatra da mu se žena neće vratiti, a Zilha je ovim svojim potezom potvrdila njegove slutnje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da se ona meni neće vratiti, mislim da ni ne treba, nisam zaslužio ni da me pogleda. Ja ne želim da se vratim, a ona ne treba da se vrati. Ja sam sada rekao u ovom snimku da je Dragana jedini krivac, a i ona meni često kaže da sam ja krivac za njen razvod - rekao je Fetić sinoć tokom gledanja klipova u rijalitiju.

Kako će reagovati Edo kada sazna za ovo, ostaje da vidimo.

Autor: J.V.

#Edis Edo Fetić

#Rijaliti Zadruga

#Zilha

'