AKTUELNO

Otkrila je i zbog čega Dragana ne objavljuje fotografije sa mužem na društvenim mrežama.

Modelsica Dragana Mitar sinoć se našla na meti prozivki Jovane Tomić Matore koja je izjavila da ova atraktivna zadrugarka ''ima švalera, kao i da je sponzoruša''. Tim povodom kontaktirali smo njenu blisku prijateljicu i koleginicu iz grupe ''Models'' Draganu Rogojević koja je za Pink.rs otkrila detalje Draganinog braka, kao i da li su Matorine tvrdnje da zadrugarka vara supruga Sinišu Dragutinovića istinite.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NJENA POSTELJINA JE NAJPRLJAVIJA: Keti nakon napuštanja ZADRUGE OTKRILA ŠKAKLJIVE DETALJE O BIVŠIM CIMERIMA, a onda i šta se dešava između Lune i Marka!

- Ja se gnušam cele te priče. Podržavam Draganu i poštujem njeno mišljenje. Mi Matoru ne poznajemo. Ja sam joj dobra drugarica, bile smo u grupi zajedno i veoma dobro se poznajemo. Prvi put čujem to za ljubavnika. Bila sam joj na svadbi, nikad nisam čula ništa loše. Dragana ima jedan veoma skladan brak, poznajem i njenog supruga. On je jedan divan i obrazovan čovek - kaže za Pink.rs Draganina prijateljica i otkriva zbog čega zadrugarka ne objavljuje fotografije sa mužem na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen Instagram

- Čujem neke priče i komentare da se pojedini čude što ona ne objavljuje slike sa njim na Instagramu. Pa on je ozbiljan čovek, zašto bi s njim kačila slike na društvenim mrežama. Čovek je ozbiljan, možda neće da se eksponira i to apsolutno razumem. Njen suprug je i profesor na fakultetu, veoma je uspešan. To je potpuno u redu. I ja da sam na njegovom mestu ne bi me bilo nigde. On je čovek bio oženjen, ima dve ćerke iz tog braka, razveo se, nije mu Dragana rasturila brak.

Foto: Printscreen Instagram

Modesica tvrdi i da njena prijateljica živi normalnim životom, kao i da nema nikakvih problema u braku.

- Mnogi na osnovu njenog izgleda donose neke zaključke i generalizuju stvari. Dragana živi potpuno normalnim životom. Beograd je mali grad i da to jeste tako i da ona vara svog muža to bi i do njega došlo. On to verovatno ne bi tolerisao. Dragana i on imaju divnog sina i skladan brak, nemaju nijedan problem - rekla je Dragana Rogojević za naš portal.

Autor: Pink.rs

#Dragana Mitar

#Rijaliti Zadruga

'