AKTUELNO

Nije štedeo ni drugaricu Draganu.

Marko Đedović osim po Edisu Fetiću koji je u ljubavnom odnosu sa njegovom drugaricom Draganom Mitar, ove noći za rulet stolom, osuo je paljbu i po ostalim cimerima među kojima su se našli Maja Marinković, Mina Vrbaški, Mensur Ajdarpašić, Nikola Orozović, Gagi Đogani, Iva Grgurić i Dragana Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova (Maja) polupana totalno. Ja bih voleo da sam polupan kao ona. Ona ima pet rečenica koje ponavlja: "Vi ste ljubomorni na mene...", totalno je polupana - govorio je Đedović o Maji.

Foto: TV Pink Printscreen

Orozović čuva hleb i prljave čarape na istom mestu. A sobu da vidiš, ovi se j*bu, Filip Đukić prdi, a ja ležim sa Zoricom Marković na krevetu i ćutim. Mina najahala na Mensura i upljeska ga dole. On se tri puta cimnuo, dobro je - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova (Iva) ti je zlatni kavez. Kaže: "Tada je imao 60 godina, sada ima 70". Pa je sprdaju za Lepog Miću. Pogledaj samo face i sve ti je jasno. Kao da se takmiče ko je veći kreten - izjavio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana Mitar je polupana totalno, ali je volim. Stefana Karića znam, on je stvarno dobar dečko, da ne bude da samo pljujem. Gagi je hit, nisam mogao očima da ga gledam na početku. Mateju obožavam isto je on dobar momak. Janjuš je dobar - dodao je Marko.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'