AKTUELNO

Nije štedeo reči.

Osman Karić, otac učesnika treće sezone rijalitija "Zadruga" Stefana, javno je podržao vezu svog sina sa Ivom Grgurić još pre nego što je ona postala zvanična, kada je Ivu nazvao svojom snajkom. Međutim, Karić je promenio mišljenje o nekadašnjoj mezimici, pa je se tako javnom obratio na društevnoj mreži Instagram i otkrio da će od sada da se bavi rasturanjem veze svoga sina.

Foto: TV Pink Printscreen

Srediću vam popust benzina, moja najveća podrška je njegova porodica, živela sam u Bosni tri godine, tamo sam zamenila č i ć". Plakanje uz mirisanje i uzdahe nad dekicom (ćebencetom), koje je dobila u paketu prošli put, to su sve neke rečenice koje Iva dok izgovara uz neku hvalu, setu i nadu za bivšeg nerviraju i bole Stefana. Naravno, iz nekog kompleksa, sujete i ponosa ne govori, ćuti u sebi i u trenutku male rasprave puca i svađa se sa njom, a da joj i dalje ne iznosi pravi razlog - krenuo je Osman.
Naravno, to kod njega ne opravdavam, ali ni stalna želja Ive da priča o, sad već sigurno izgubljenoj vezi nje i dečka koga ne bih imenom da pominjem. Kada sam rekao da je njena adminka Barbara njihov najveći hejter, tj. to što zastupa Ivu, a blati Stefana, mislio sam na to da je u poslatim stvarima navela ćebence i još neke stvarčice, garderobu, poslala u ime porodice, sestre, pa i bivšeg dečka, što je notorna laž.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ljudi napolju spremaju svadbu svog sina, a bivšeg Ivinog dečka, i ne spominju Ivu ni u snovima, tako da Iva ne zna šta se napolju dešava, živi u lažnoj nadi. Izvinjavam se svim ljudima koji podržavaju Stefana i Ivu što ću se od danas baviti rasturanjem te iste veze, neću dozvoliti hejterima i pojedinim novinarima da uživaju dok ga blate u svojim pakosnim idejama. Bolje i dobar raskid, nego realna veza, za neke zlobnike fejk veza - na kraju je poručio Karić.

Foto: Instagram.com

Autor: M.P.

#Iva Grgurić

#Osman Karić

#Stefan Karić

'