AKTUELNO

Prokomentarisala aktuelna dešavanja!

Voditeljka Dušica Jakovljević je najavila da će pored emisija "Vanredno ubacivanje" i "Pitanja novinara", večeras i gledaoci imati priliku da se uključe uživo u program i prokomentarišu dešavanja u "Zadruzi 3".

Gledateljka Jovana javila se kako bi prokomentarisala odnos Edisa Fetića i Dragane Mitar, ali i intrigantna dešavanja između Marka Janjuševića i Ivane Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Eda i Dragane, Đedović je bio u pravu. Edo mi je hladan, ne mogu da ga provalim, ne volim ljude koji su ravna linija, o njemu nema nikakvo mišljenje. Dragana se pogubila danas, šta ona njega moli. Ne znam da li se preispituje, doživela sam prevaru, znam kako je kada te neko prevari. Nije on glup, vrlo dobro zna zašto je ušao. Nije on ušao zbog Dragane, već da bi bio poznat. Dragana mi se pogubila, nije mi jasno zbog čega ga je onoliko molila, koga moli, mlada, lepa, zdrava... Dragana je poznata kao izvrstan manipulator. Ja svoju ćerku nisam vaspitala da budem nalik Dragani - govorila je gledateljka.

Gledateljka je izrazila želju da prokomentariše odnos svog favorita Marka Janjuševića i Ivane Šopić.

Da, primetila sam emociju prema Šopićevoj, kao kada je imao emocije prema Ani Korać. Drago mi je što se Ivana odlučila da kaže, pa čak i na svoju štetu. Janjuš nije trebalo da se kune u dete, ali ovo nije prvi put da se kune, već ispričana priča. Bojim se samo da Janjuš ne preskuči kapiju opet - tvrdila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Dragana Mitar

'