AKTUELNO

Pevačica je prokomentarisala najnovija dešavanja u "Zadruzi".

Slobodan Radanović zamerio je prethodne noći svojoj bivšoj devojci Luni Đogani zbog ponašanja njene majke Anabele Atijas.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, njemu je Milan Milošević rekao da je Anabela izjavila da će da traži zabranu prilaska kako on ne bi mogao da bude sa Lunom, što je njega povredilo.

Luna je odmah stala u odbranu svoje majke, sigurna da ona to ne bi ni izjavila ni uradila.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne verujem da je to rekla, veruj mi ona nema problem da ti kaže sve u lice. Sve bi ti rekla u onom pozivu. Ali nije ni njoj lako, nije joj svejedno kada gledam kako se kidam - rekla je Đoganijeva, a sada se i Anabela oglasila na Instagramu, gde je ispisala status u okviru storija:

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NIKO GA NIJE PREPOZNAO U OVOM IZDANJU: Sloba podigao zadrugare na noge, pa ovim potezom doveo atmosferu do usijanja! (VIDEO)

- Pošto je nastao haos među ljudima koji su podržavali ljubav, želim da se oglasim i demantujem bilo čije tvrdnje da sam pretila zabranom prilaska, da sam protiv ljubavi... Ja se nikad neću stavljati u ulogu sudije, jer sam samo običan smrtnik. Ja ću uvek čvrsto da stojim iza ljubavi - napisala je Anabela.

Autor: V.  T.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'