AKTUELNO

Promenio ploču.

Zadrugari ove noći gledaju video-klipove, a akteri prvog snimka bili su Ivana Krunić i Bane Čolak. Ukućani su imali priliku da pogledaju kako su izgledali maratonski razgovori između njih dvoje.

Foto: TV Pink Printscreen

Svoj stav za crnim stolom izneo je i Gagi Đogani koji je u sredu veče tokom emisije "Pitanja gledalaca" imao žestoku svađu sa Ivanom Krunić. Te noći je Gagi poručio Ivani kako je Bane njegov drug i kako ga nervira što nije iskrena prema Čolaku. Međutim, ove večeri Đogani je promenio ploču.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam video Baneta u ovakvom svetlu. Totalno sam se razočarao kada sam to video. Meni ovo lično izgleda kao klasična manipulacija nad jednom devojkom od 30 godina i to je izgledalo katastrofalno. On može nju i da je vrati nakon tri sata kada raskinu, ima je pod kontrolom non-stop, upravlja svim stvarima i to je strašno - rekao je Gagi.

Posle Gagija, svoje mišljenje izneli su i Jovana Tomić Matora i Natalija Trik FX. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'