AKTUELNO

Grgurićeva je promenila ploču.

Naredna zadrugarka sa kojom je voditelj Ognjen Amidžić odradio intervju je Iva Grgurić. Voditelj je najpre upitao Ivu da otkrije u kakvim su odnosima ona i Jovana Tomić Matora i šta je glavni razlog njihovog sukoba.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda da Matora i ja imamo sukob mišljenja. Ja nikada nisam imala ozbiljan sukob sa njom da bi ona meni to zamerila. Kao da mi više zamera to što nisam u dobrim odnosima sa Stefanom, nego što imam nešto sa njom. Puna kapa mi je svega jer samo ona meni nešto dobacuje. Mislim da je to neka netrpeljivost prema meni zbog Stefana. Svaki put kada sam ja u dobrim odnosima sa Stefanom, ona je dobra sa mnom. Veliki uticaj u našem odnosu ima Stefana - ispričala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, Iva se osvrnula na njen odnos sa bivšim dečkom, Stefanom Karićem.

Ja nisam htela da njega napravim negativcem. On je veoma dobar dečko. On je meni ostao u veoma lepom sećanju i da ćemo ostati u dobrim odnosima i dobri drugari - rekla je Iva, a potom komentarisala i Marijanu Zonjić, jednu od najboljih rijaliti prijateljica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da ne podržavam njen prisan odnos sa Kendijem zbog Radeta. Trebalo bi sa Kendijem da ide kao prijatelj. Rekla sam joj da prvo raskine sa Radetom, pa tek onda ući u vezu sa Kendijem. Ja ne podržavam to što radi. Preteško je kad 40 ljudi ima uticaj na nečiju vezu, to sve puca - ispričala je Iva.

Za sam kraj intervjua, voditelj je upitao Ivu šta misli da je pravi razlog samoinicijativnog odlaska bračnog para Dragojević.

Ja sam najpre mislila da je to njena fejk igra. Cela kuća je poludela za Stefanom. Naravno da postoji mogućnost da joj se Stefan stvarno svideo i da postoje emocije. Dalila je eksplodirala sa svih strana - rekla je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Iva Grgurić

#Jovana Tomić Matora

#Stefan Karić

'